Ελλάδα

Ποδαρικό με το δεξί στην Παιανία: Η Εθνική Νεανίδων λύγισε την Ουγγαρία

Στο πρώτο διεθνές παιχνίδι στο «νέο σπίτι» των Εθνικών Ομάδων, η Νεανίδων επικράτησε 2-1.

Σε ένα ιστορικό παιχνίδι στην Παιανία, η Εθνική Νεανίδων επικράτησε 2-1 της Ουγγαρίας σε φιλική αναμέτρηση. Πρόκειται για το πρώτο διεθνές ματς στο «Γεώργιος Βαρδινογιάννης», το οποίο είναι το ιδιόκτητο προπονητικό της «γαλανόλευκης».

Η αναμέτρηση έδωσε τη δυνατότητα στον κόουτς Παπακώστα να βγάλει συμπεράσματα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στην πρώτη προκριματική φάση του WU19 EURO (3ος όμιλος League A, 22-28 Οκτωβρίου, Εσθονία).

Η Ουγγαρία απείλησε πρώτη με τον Μπόρι στο 5’ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Πεταλωτή, αλλά η Εθνική Ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 22' με κεφαλιά της Κιουρεξίδου από το σημείο του πέναλτι, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ της Αργυρίου. Στο 27’ η απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Γκέγκενι βρήκε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές. το παιχνίδι ισορρόπησε ως προς τις φάσεις, όμως στο 66’ η Ουγγαρία ισοφάρισε όταν η Μπερένσι μπήκε στην περιοχή από δεξιά και γύρισε την μπάλα, η οποία βρήκε στην Καλοκαιρινού και κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε στο 88’ η Νάνου με σουτ από τη μεγάλη περιοχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x