Γενικά

Παίκτρια ανέβασε «καυτή» φωτογραφία (pic)

Είναι από τις κορυφαίες παίκτριες στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Σε 139 ματς έχει σκοράρει 109 φορές. Το καλύτερο όμως «γκολ» η Ελίζ Θόρσνες το πέτυχε με τον τρόπο που… καθησύχασε για τον τραυματισμό της.

Όταν ο αγαπημένος σου παίκτης τραυματίζεται, η μόνη λύση που έχεις είναι να περιμένεις τη διάγνωση του ιατρικού επιτελείου.

Όταν τραυματίζεται η αγαπημένη σου παίκτρια όμως -γιατί η Ελίζ Θόρσνες θα είναι σίγουρα η αγαπημένη σου από ‘δω και πέρα- δεν χρειάζεται να περιμένεις το κλισέ ανακοινωθέν της νορβηγικής… ΠΑΕ.

Απλά μπαίνεις στο twitter. Διότι -προς Θεού- οι φίλαθλοι παγκοσμίως δεν εύχονται η 24χρονη Νορβηγίδα να χτυπά. Όταν όμως συμβαίνει, εύχονται ν’ αντιδρά όπως το Σ/Κ που αποκόμισε έναν τραυματισμό χαμηλά στην κοιλιακή χώρα:

Ανεβάζοντας φωτογραφία της ευαίσθητης περιοχής με πάγο και γράφοντας (ενοχλημένη προφανώς από τον τρόπο που παρουσιάστηκε το θέμα από τα ΜΜΕ):

«Ευχαριστώ για όλα τα ρεπορτάζ σχετικά με τον… κόλπο μου, όπως αυτά στο TV 2. Τα καταφέρνω μια χαρά χωρίς ζεστά χέρια και όλα τα παρόμοια».




Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x