Παράταση θα πάρει η επιστροφή του Μάρκο Βεράτι στην εθνική ομάδα. Παρότι είχε γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα πως ο Ιταλός χαφ θα φορούσε ξανά τη φανέλα της «σκουάντρα ατζούρα» στα ερχόμενα παιχνίδια για τα μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όλο αυτό πάει αρκετά πιο πίσω. Πιθανότατα δηλαδή κατευθείαν για τα τελικά του Μουντιάλ, εφόσον οι «ατζούρι» καταφέρουν να προκριθούν.
Ο Βεράτι ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον μηνίσκο, το οποίο αποκόμισε με την παρουσία του στην Αλ Ντουχαΐλ. O 33χρονος μέσος θα υποβληθεί σε μια μικροεπέμβαση, πιθανώς αρθροσκόπηση, και έπειτα από μερικές εβδομάδες θα είναι πανέτοιμος για την επιστροφή του στη δράση. Τόσο με τον σύλλογο του Κατάρ, όσο και με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.
Με το εθνόσημα ο έμπειρος χαφ έχει 55 συμμετοχές, παίζοντας για τελευταία φορά στις 18/06/2023 στον μικρό τελικό του Nations League με αντίπαλο την Ολλανδία.
Marco #Verratti will have to undergo knee surgery for a torn meniscus. So he won’t be called by Rino #Gattuso for the Playoff’s Games with Italy National Team. ???? pic.twitter.com/6bHjtMGSp7
— Nicolo Schira (@NicoSchira) March 12, 2026
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






