Oλλανδία

Παίρνει Τάντιτς ο Άγιαξ

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Αγγλία, η Σαουθάμπτον είναι κοντά σε συμφωνία με τον Άγιαξ, για την παραχώρηση του Ντούσαν Τάντιτς, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Την ώρα που ο Ντούσαν Τάντιτς ετοιμάζεται για τον… τελικό της Σερβίας με τη Βραζιλία, σήμερα το βράδυ στον πέμπτο όμιλο του Μουντιάλ, το όνομά του διεθνούς μέσου βρίσκεται στην επικαιρότητα στη Αγγλία.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Sky Sports», ο Τάντιτς έχει ενημερώσει τη Σαοθάμπτον ότι θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία -όπου αγωνίστηκε με τις Τβέντε και Χρόνιγκεν- και ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση του Άγιαξ , με… φόντο την οριστική συμφωνία!

Ο 29χρονος άσος υπήρξε πρώτος σκόρερ και πρώτος… πασέρ των «αγίων» την περυσινή σεζόν, ενώ σκόραρε δις στη νίκη επί της Μπόρνμουθ που σήμανε και την οριστική παραμονή της Σαουθάμπτον στην Premier League.

Η απόκτησή του αναμένεται να κοστίσει στον «Άιαντα» περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ενώ ο Τάντιτς έχει ξεκαθαρίσει πως ενδιαφέρεται να πάει σε άλλη αγγλική ομάδα ή σε σύλλογο της Κίνας, με φόντο τα… χοντρά λεφτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x