Γαλλία

Παίζει δυνατά του Ματουιντί για Μονακό

Σε διαπραγματεύσεις με τη Μονακό έχει μπει η Γιουβέντους για την απόκτηση του Ματουιντί, ο οποίος βλέπει το μέλλον του μακριά από την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Παρά την αρχική, φημολογούμενη άρνηση της Γιουβέντους να παραχωρήσει τον Μπλεζ Ματουιντί το φετινό καλοκαίρι, η διοίκηση των «μπιανκονέρι» φέρεται να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Μονακό για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το «Football-Italia», η Γιουβέντους αξιώνει ένα ποσό γύρω στα 25-30 εκατ. ευρώ από τη Μονακό, με τον 32χρονο κεντρικό χαφ να μην υπολογίζεται πλέον στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι για την επόμενη σεζόν, ειδικά μετά τον ερχομό του Άαρον Ράμσεϊ και του Αντριέν Ραμπιό στη θέση αυτή.

Πέρα από τη Μονακό, η οποία φαντάζει ένας πιθανός προορισμός για το μέλλον του Γάλλου, ενδιαφέρον έχουν δείξει για την περίπτωσή του και άλλοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Έβερτον και η προηγούμενη ομάδα του, Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, το τελευταίο σενάριο συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, με τον ίδιο να θέλει να δοκιμάσει μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του, σε περίπτωση που εγκαταλείψει τελικά το Τορίνο.

Θυμίζουμε ότι ο Ματουιντί διανύει το τρίτο έτος συμβολαίου του με τη «βέκια σινιόρα», στην οποία μετέβη από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017 για 20 εκατ. ευρώ.

Στα δύο χρόνια παρουσίας του στη Γιουβέντους, έχει προλάβει να καταγράψει 63 συμμετοχές στη Serie A, ενώ έχει πανηγυρίσει ισάριθμους τίτλους πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x