Γενικά

Τρίτη συνεχόμενη φορά πρωταθλήτρια η Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα!

Η Παλμέιρας νίκησε με 2-0 την Σάντος στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της πολιτείας του Σάο Πάουλο και πήρε τον τίτλο για τρίτη διαδοχική χρονιά, υπό τις οδηγίες του Άμπελ Φερέιρα.

Πρωταθλήτρια στην πολιτεία του Σάο Πάουλο αναδείχτηκε για τρίτη σεζόν σερί η Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα καθώς ανέτρεψε την ήττα της με 1-0 από την Σάντος στο πρώτο τελικό του Παουλίστα, κερδίζοντάς την με 2-0 στη ρεβάνς, τα ξημερώματα της Δευτέρας!

Έτσι, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέκτησε τον 10o τίτλο της καριέρας του με τη βραζιλιάνικη ομάδα, ενώ χάρη σε αυτό το Three-peat μπήκε στο… πάνθεο της ιστορίας της.



Από εκεί και πέρα, μεγάλος πρωταγωνιστής της επικράτησης της Παλμέιρας ήταν ο Έντρικ, ο οποίος ως γνωστόν από το προσεχές καλοκαίρι θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης…

Με τον 17χρονο επιθετικό να κερδίζει πέναλτι στο πρώτο μέρος και Ράφαεκ Βέιγκα να το εκτελεί εύστοχα, στο 33’, για το 1-0. Ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ της «βερδάο», το οποίο πέτυχε ο Ανιμπάλ Μορένο στο 67ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x