Ιταλία

Παλότα: «O Σαμπατίνι δεν ήθελε τον Σπαλέτι»

Σε μια ιντριγκαδόρικη δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Ρόμα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της σχέσης των Λουτσιάνο Σπαλέτι και Βάλτερ Σαμπατίνι οι οποίοι συνεργάζονται τώρα στην Ίντερ.

Ως απίστευτα περίεργο και αστείο περιέγραψε στην Corriere dello Sport ο πρόεδρος της Ρόμα Τζέιμς Παλότα, το γεγονός πως συνεργάζονται στην Ίντερ ο Βάλτερ Σαμπατίνι με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Κι αυτό γιατί πέρσι όταν ο πρώτος ήταν στην Ρόμα ως τεχνικός διευθυντής δεν ήθελε την επιστροφή του δεύτερου στον πάγκο των «Τζιαλορόσι».

«Το βρίσκω τρομερά περίεργο και αστείο πως αυτοί οι δυο συνεργάζονται τώρα στην Ίντερ, διότι πέρσι εγώ ήμουν αυτός που ήθελε τον Σπαλέτι για προπονητή στην ομάδα και εκείνος ήταν κατά αυτής της ιδέας», δήλωσε ο 59χρονος Παλότα.

Επίσης σχολίασε και την δική του σχέση με τον 62χρονο πλέον τεχνικό διευθυντή των «νερατζούρι»: «Λυπάμαι που η συνεργασία μας διακόπηκε, όμως υπήρχαν διαφορές φιλοσοφίας στο τρόπο που ο καθένας ήθελε να λειτουργεί ο σύλλογος. Πρέπει να πω παρ' όλα αυτά ότι τον εκτιμώ αρκετά και πιστεύω πως έτσι νιώθει και εκείνος».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x