Γενικά

Eυκαιρίες για κέρδη σε Europa & Conference League με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Επιλογές που πληρώνουν για τα σημερινά παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης.

Πρεμιέρα στους ομίλους σε Europa League & Europa Conference League, με τα παιχνίδια που διεξάγονται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ματς με φαβορί, αλλά και άλλα με μοιρασμένες αποδόσεις που προσφέρουν ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη.

Πάμε να εντοπίσουμε ορισμένες από αυτές από το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα. Οι αποδόσεις είναι πολύ καλές, οι καλύτερες που έχουν προσφερθεί ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

837 (19:45) ΖΥΡΙΧΗ-ΑΡΣΕΝΑΛ: Στο Κίμπουνπαρκ και όχι στη φυσική της έδρα, η Ζυρίχη υποδέχεται την Άρσεναλ στην δική τους ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Οι Ελβετοί αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά και επιθετικά, ανεξαρτήτως αντιπάλου και δείχνουν ικανοί να βρουν γκολ. Παρόλα αυτά στο ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα δεν έχουν νίκη εδώ και επτά ματς, αλλά πάντα οι Ελβετοί στα ευρωπαϊκά ματς παρουσιάζονται διαφορετικοί. Εντελώς αντίθετη η κατάσταση στην Άρσεναλ που έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν και οδηγεί την κούρσα στην Premier League. Βέβαια, προσφάτως ήρθε η πρώτη ήττα της χρονιάς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να βγάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και να είναι άκρως επιθετική.

Το g/g το βρίσκουμε στην πολύ καλή απόδοση 1,85 που δίνει το Πάμε Στοίχημα.

835 (19:45) ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΜΠΟΝΤΟΓΚΛΙΜΤ:
 Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της βραδιάς διεξάγεται στην Ολλανδία, με δύο άκρως (από τη φύση τους) επιθετικές ομάδες να κοντράρονται!

Η Αϊντχόφεν βρίσκεται στο -3 από την κορυφή στην Eredivisie, γνωρίζοντας προσφάτως την πρώτη της ήττα από την Τβέντε. Έχει προλάβει να σκοράρει 23 γκολ στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, δείχνοντας πως παραμένει… καυτή και το παιχνίδι της Μπόντο/Γκλιμτ την βολεύει. Οι Νορβηγοί, λοιπόν, δεν είναι και το υψηλότερο εμπόδιο, αλλά ούτε και μία ομάδα που πρέπει να την υποτιμήσεις. Φέτος, στο πρωτάθλημά της δεν πρωταγωνιστεί, ούσα στο -10 από την κορυφή αλλά θα εξασφαλίσει ξανά ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παραμένει επιθετική ομάδα παρότι έχασε παίκτες και έχει 53 γκολ σε 21 αγώνες.

Το over 3,5 goals στο 2,02 του Πάμε Στοίχημα αξίζει να το επιλέξουμε.

847 (19:45) ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Σε κακό μομέντουμ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Σλοβάτσκο, αφού μετά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ήρθαν δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς. Εντός έδρας παρουσιάζεται πιο δυνατή, ενώ παίζει αρκετά σφιχτά έχοντας ως πρώτο μέλημα να μην δεχτεί γκολ. Κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει απέναντι και στην Παρτιζάν, η οποία μετά την αλλαγή προπονητή παρουσιάζεται ασφαλώς καλύτερη και ανεβασμένη. Προσπαθεί να κάνει ντεμαράζ και στο πρωτάθλημα, όπου αν πάρει τα δύο ματς λιγότερα, θα πιάσει κορυφή.
Αν μη τι άλλο, το προβάδισμα το έχει η Παρτιζάν αλλά θα δυσκολευτεί στην έδρα της Σλοβάτσκο.

Πληρώνει 3,30 η ισοπαλία στο Πάμε Στοίχημα και την επιλέγουμε.

854 (22:00) ΟΜΟΝΟΙΑ-ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: Δύο ομάδες με τελείως διαφορετικό στιλ, αλλά και σοβαρές πιθανότητες για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία μετά το φινάλε της φάσης των ομίλων κοντράρονται στην Κύπρο. Γιατί λέμε διαφορετικό στιλ; Διότι η Ομόνοια είναι μια ομάδα που διαρκώς ανεβαίνει, έχει ενισχυθεί σημαντικά και διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή, Νιλ Λένον, στην άκρη του πάγκου της, προσπαθώντας να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα, η Σερίφ Τιρασπόλ είναι μια ομάδα που την… μάθαμε την περασμένη σεζόν με την πορεία της στο Champions League, αλλά φέτος παρουσιάζεται αρκετά διαφορετική. Έχει χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές, ενώ πλέον παίζει αρκετά κλειστά και προσπαθεί περισσότερο να χτυπήσει στην κόντρα και μέσω στατικών φάσεων.

Το προβάδισμα στην έδρα αλλά και στην καλύτερη Ομόνοια, με τον άσο να προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα στο εξαιρετικό 2,30.

864 (22:00) ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: Ακόμη μια δυνατή μάχη στην πρεμιέρα του Europa Conference League. Η Σίβασπορ των Γούτα και Χαρίση δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αλλά ελπίζει πως με το καλό ρόστερ που έχει θα καταφέρει να ανακάμψει σε Τουρκία και Ευρώπη. Κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με 3 βαθμούς μετά από 5 ματς, ψάχνει θετικά αποτελέσματα για να φτιάξει η ψυχολογία της. Απέναντί της η ποιοτική και ταχύτατη Σλάβια Πράγας, η οποία πάντως είδαμε στα ματς των προκριματικών με Παναθηναϊκό και Ράκοφ πως δεν είναι και… υπερδύναμη. Έχει χτίσει το δικό της σερί στο πρωτάθλημα, ούσα πρώτη (αλλά με «συγκάτοικο» την Βικτόρια Πλζεν) και δείχνει στην εν λόγω μονομαχία να έχει το πάνω χέρι.
Αναμένεται καυτή ατμόσφαιρα στην Τουρκία και σχετικά κλειστό ματς αφού για πρώτη αγωνιστική ίσως τα ρίσκα από τις δύο πλευρές να είναι μικρά.

Η ισοπαλία αξίζει ως ποντάρισμα. Την βρίσκουμε στην πολύ καλή απόδοση 3,35 στο Πάμε Στοίχημα.

865 (22:00) ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ: Περίεργη αναμέτρηση στην Μπρατισλάβα με την Σλόβαν να υποδέχεται την Ζαλγκίρις Βίλνιους από τη Λιθουανία. Δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματός τους, έχουν χτίσει η καθεμία από μια διαφορά πέντε πόντων από τους διώκτες τους και οδηγούν την κούρσα. Αν μη τι άλλο, τόσο η Σλόβαν όσο και η Ζαλγκίρις είναι ομάδες που βάζουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους, αλλά δέχονται πάντως τέρματα και ορισμένες φορές με σχετική ευκολία.
Αν κάποια ομάδα έχει το προβάδισμα, τότε αυτοί είναι οι γηπεδούχοι. Επειδή περιμένουμε, όμως, περίεργο και κλειστό ματς, θα πάμε τώρα λίγο διαφορετικά στο σημείο.

Επιλέγουμε το Χ ημίχρονο / 1 τελικό το οποίο σχεδόν μας τετραπλασιάζει τα χρήματα, αφού πληρώνει 3,75 στο Πάμε Στοίχημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x