Ελλάδα

Παναγόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Δύσκολο το μέλλον του Πανιωνίου με 11 εκατ. ευρώ χρέη»

Για τα χρέη του Πανιωνίου, που φτάνουν τα 11 εκατ. ευρώ, αλλά και για την επικείμενη επίσκεψη της ΚΕΠ στον Θοδωρή Ζαγοράκη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Στη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο Πανιώνιος μετά και τη διαφαινόμενη απόσυρση της τροπολογίας για τα χρέη, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ (Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου) και επικεφαλής της ΚΕΠ (Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών) μιλώντας στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη σημείωσε ότι τα συνολικά χρέη του προσφυγικού σωματείου φτάνουν τα έντεκα εκατ. ευρώ. Τονίζοντας, μάλιστα, ότι η επιλογή του υποβιβασμού δεν ωφελεί πλέον καμία ομάδα.

«Δεν είναι λογική να λες ότι οι κανονισμοί δεν ισχύουν και μετά από χρόνια να κυνηγούν οι ποδοσφαιριστές τα φυσικά πρόσωπα.

Εφόσον ο Πανιώνιος χάσει τα μπαράζ θα παραμείνει στη Γ' Εθνική. Βέβαια, το πρόβλημα θα παραμείνει για τα φυσικά πρόσωπα. Ο υποβιβασμός του Πανιωνίου δεν τον ωφέλησε κάπου. Και γενικά όσους πέφτουν. Ίσα ίσα χάνουν έσοδα, που θα είχαν από το στοίχημα, εάν παρέμεναν στη Super League. Συνολικά, τα χρέη του Πανιωνίου είναι 11 εκατ. ευρώ
», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος.

Επίσης, στάθηκε στην πρωτοβουλία της ΚΕΠ, να επισκεφτεί μαζικά -μαζί με κάθε Έλληνα ή Αλλοδαπό ποδοσφαιριστή που είναι μέλος της ΚΕΠ ή του ΠΣΑΠ και έχει ανεκτέλεστες αποφάσεις της ΠΕΕΟΔ ή του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά των παλαιών ΠΑΕ- τα γραφεία της ΕΠΟ, την Πέμπτη 24 Ιουνίου, μια μέρα δηλαδή πριν τη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, ώστε να συναντηθεί με τον πρόεδρό της, Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Ο ΠΣΑΠ δεν έχει βγάλει μια ανακοίνωση, δεν έχουμε δει στήριξη. Άλλα περιμέναμε από τον κ. Ζαγοράκη, να κάνει κάτι. Ειδικά μετά την απόφαση για τον Οριόλ αλλά και από τα αιτήματά μας. Αλλού τιμωρεί και αλλού δεν τιμωρεί. Έχουμε εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, δεν πρόκειται να παρατήσουμε τον αγώνα. Μια μέρα πριν τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ θα επισκεφτούμε προσωπικά τα γραφεία της ΕΠΟ και τον κ. Ζαγοράκη. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», τόνισε ο κ. Παναγόπουλος.

Κλείνοντας, πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ελέγχονται το πώς αξιοποιούνται από τις ομάδες τα χρήματα που λαμβάνουν από το στοίχημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x