Στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Γιώργος Παναγόπουλος, ο οποίος μίλησε για την παρέμβαση του κράτους στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, χαρακτήρισε αδιανόητα όσα συμβαίνουν, τονίζοντας πως αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«ΕΕΑ και ΔΕΑΒ παραβιάζουν το ποδοσφαιρικό αυτοδιοίκητο και αυτοί που...χάνουν είναι οι ποδοσφαιριστές και τα σωματεία που δεν μπορούν να βρουν τα δίκια τους. Είμαστε η χειρότερη ποδοσφαιρική δικαιοσύνη του κόσμου. Η διαφθορά της χώρας έχει αναγκάσει να μην υπάρχει δικαιοσύνη από δικαστές. Δυστυχώς βλέπουμε να υπάρχει χειραγώγηση και στη δικαιοσύνη.
Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην χώρα μας. Οι δικηγόροι δεν μπορούν να πάρουν τον ρόλο των δικαστών. Οι νομοθέτες δεν γνωρίζουν το διεθνές ποδοσφαιρικό δίκαιο και γι΄αυτό παίρνουν αποφάσεις με άλλα κριτήρια. Ο κ. Βρούτσης μια χαρά φρόντισε να απαλλάξει ΠΑΕ και σωματεία από χρέη. Πλέον, τις ΠΑΕ δεν τις ακουμπάει κανείς. Είναι αδιανόητα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.