Η Ρεάλ Οβιέδο, που φέτος επιστρέφει στη La Liga, εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς του Παναθηναϊκού, επιδιώκοντας μια μεταγραφή που θα ενισχύσει ουσιαστικά τη μεσαία γραμμή της.
Μάλιστα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το ισπανικό «La Nueva Espana», η ομάδα από την Αστούρια αισθάνεται αρκετά αισιόδοξη για την απόκτηση του Σέρβου χαφ από τους «πράσινους». Όπως τονίζει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Μαξίμοβιτς είναι η προτεραιότητα του ισπανικού συλλόγου, όμως υπάρχει ήδη plan b σε περίπτωση που η εν λόγω περίπτωση ναυαγήσει.
Ο λόγος για τον Μάρκο Γκρούγιτς, χαφ της Πόρτο ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα οι «δράκοι» να ψάχνουν κάποια ομάδα ώστε να τον πουλήσουν. Πρόκειται για πολύ έμπειρο παίκτη, με παρουσία σε Ερυθρό Αστέρα, Λίβερπουλ, Κάρντιφ, Χέρτα αλλά και εθνική Σερβίας.
Πάντως, το «Nueva Espana» επισημαίνει είναι ότι η επιλογή Γκρούγιτς θα ενεργοποιηθεί για την Οβιέδο εάν δεν καταφέρει ο ισπανικός σύλλογος να εξασφαλίσει την απόκτηση του Μαξίμοβιτς.
Διαβάστε Επίσης
Δεσύλλας: «Ήθελε τα δυνατά φιλικά ο Βιτόρια - Τουλάχιστον άλλες τρεις κινήσεις στις μεταγραφές» Μαθήματα ανάπτυξης, στατικές φάσεις και σε φουλ ρυθμούς ο Τσέριν! Παναθηναϊκός: Τρανζίσιον, ένταση και πολλά γκολ σε χαμηλές θερμοκρασίες! Αθανασίου: «Δεν πιέζει ο Μαξίμοβιτς να φύγει - Επιθυμία Βιτόρια δύο ισάξιοι παίκτες σε κάθε θέση» Μαρσέιγ: «Δεν πιέζει τον Ουναΐ ο Μπενατιά - Έχουμε δεχτεί πρόταση μόνο από την Σπαρτάκ»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






