Ελλάδα

Ανακοίνωσε Πετροπούλου ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα της στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν η Μαρία Πετροπούλου, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Ερασιτέχνης.

Στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα της στη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου η Μαρία Πετροπούλου. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση της 27χρνης διεθνούς τερματοφύλακα του Οδυσσέα Μοσχάτου, ώστε να ενισχυθεί στην προσπάθεια ανόδου στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Πετροπούλου για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Η 27χρονη τερματοφύλακας, που αποκτήθηκε από τον Οδυσσέα Μοσχάτου, αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη της ανόδου στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com, η Πετροπούλου ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που πλέον είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να τους το ανταποδώσω. Δε χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνο καθημερινή προσπάθεια στο γήπεδο για να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Το βιογραφικό της:
2013-2019 Άρης Τρίπολης
2019-2020 Α.Ο. Βριλησσίων
2020-2022 Οδυσσέας Μοσχάτου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x