Ελλάδα

Συνεχίζει και του χρόνου στον Παναθηναϊκό η Δέλιου

Στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν η Παρί Δέλιου.

Παίκτρια του Παναθηναϊκού και για τη φετινή σεζόν θα παραμείνει η Παρί Δέλιου. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη μόλις 15χρονη Χιώτισσα μέσο για έναν ακόμα χρόνο, τον τρίτο συνολικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Παρί Δέλιου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Μια ακόμα σημαντική ανανέωση έκανε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, καθώς διατήρησε στις τάξεις του την Παρί Δέλιου.

Η αμυντική χαφ του «τριφυλλιού», που είναι 15μιση χρονών και είναι μία από τις μελλοντικές ελπίδες του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η Χιώτισα, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ξεκίνησε από τη Μικρασιατική σε ηλικία 7 ετών, ενώ το 2015 έπαιξε για τρία χρόνια στον Πανιώνιο Χίου.

Από το 2018 μέχρι το 2020 έπαιξε στον Άγιαξ Χίου και τότε πήρε μεταγραφή για το "τριφύλλι".

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com, η Δέλιου ανέφερε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσω να είμαι μέλος του συλλόγου. Το όνειρό μου συνεχίζει να γίνεται πραγματικότητα και θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θεωρώ ότι θα πετύχουμε το στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x