Ελλάδα

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν η Κοκοτσάκη

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κοκοτσάκη, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών και του χρόνου, ανακοίνωσε σήμερα (09/06) ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαίρη Κοκοτσάκη για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» αφού διατήρησε στο δυναμικό του τη Μαίρη Κοκοτσάκη.

Η 3oχρονη μεσοεπιθετική θα φοράει και φέτος το «τριφύλλι» και αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα και να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα.

Γεννήθηκε στην Κρήτη και έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Ανάληψη Χερσονήσου ,ΟΦΗ και Αβαντίδες Χαλκίδας από όπου και την απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση μου στον Παναθηναϊκό. Ο στόχος από την προηγούμενη σεζόν που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό ήταν μόνο η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία και είμαι τυχερή που υπήρξα μέλος σε αυτή την επιτυχία. Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έχει στόχους και όνειρα υψηλού επιπέδου ακόμη και από τη φετινή χρονιά που είναι η πρώτη στα μεγάλα σαλόνια και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για την ανανέωση μου. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου κύριο Χαραλαμπίδη και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη για δεύτερη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία με υγεία και χαμόγελα"».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x