Stoiximan Super League

Βασικός ο Βιγιαφάνες, παίρνει χρόνο και ο Αγιούμπ

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι σε καλή κατάσταση προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες...

Μια σημαντική προσθήκη στην αρχική 11άδα του θα έχει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του με τον Παναιτωλικό. Τον Βιγιαφάνες...

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι σε καλή κατάσταση προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και έστω κι αν ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο σε υψηλή ένταση θεωρεί ικανό τον εαυτό του να παίξει και να προσφέρει.

Αυτό φυσικά και είναι κάτι που το θέλει ο Λάζλο Μπόλονι που γνωρίζει τις ικανότητες του Βίγια και έτσι αναμένεται να το ξεκινήσει στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου.

Την ίδια στιγμή ο Ρουμάνος τεχνικός έχει να υπολογίζει και σε άλλον έναν παίκτη. Τον Αγιούμπ. Ο Μαροκινός είχε τετ-α-τετ με τον Μπόλονι, και μετά από αυτό θεωρείται δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να τον βάλει άμεσα στις, υποχρεώσεις της ομάδας. Ιατρικά είναι εντάξει αλλά όχι σε θέση να παίξει και σε όλο το παιχνίδι.

Έτσι ο Ρουμάνος θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή για τον Βιγιαφάνες. Φυσικά κάτι προϋποθέτει και μια άλλη αλλαγή. Ο Αγιούμπ μέχρι τώρα έχει χρησιμοποιηθεί ως οκτάρι αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στη θέση αυτή καθώς δεν είχε τα τρεξίματα. Έτσι η σκέψη του Μπόλονι και σε αυτό το ζήτημα είναι να τον χρησιμοποιήσει σε αυτή του 10αριου, μοιράζοντας τον χρόνο μαζί με τον Βιγιαφάνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x