Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκε ο Μπόλονι στην Ρουμανία!

Το βραβείο «Legenda GSP», για την προσφορά του στο ρουμανικό ποδόσφαιρο, απένειμε εφημερίδα της χώρας του στον Λάζλο Μπόλονι.

Σπουδαία διάκριση για τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος ήταν ένας από αυτούς που βραβεύθηκαν σε gala για τους κορυφαίους του 2020, που διοργάνωσε η «Gazeta Sporturilor»…

Συγκεκριμένα, ο 67χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού πήρε το βραβείο «Legenda GSP» για την προσφορά του στο ρουμανικό ποδόσφαιρο, αλλά και την… διαφήμιση που κάνει στη χώρα, όντας επί σειρά ετών προπονητής σε διάφορες χώρες!

«Με εκπλήξατε. Δεν το περίμενα, καθώς λείπω χρόνια από την πατρίδα και μου δώσατε ένα πολύ όμορφο βραβείο, το οποίο είναι πολύτιμο για μένα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι στην πατρίδα οι οποίοι εκτιμούν όσα έχω κάνει για το ποδόσφαιρο της Ρουμανίας. Έχω φύγει από τη Ρουμανία εδώ και 30 χρόνια, όμως έχω καταφέρει να διατηρήσω την επαφή μου με όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα και αυτές οι στιγμές, με συγκινούν», σχολίασε αρχικά, εμφανώς συγκινημένος ο Μπόλονι.

Για να συμπληρώσει: «Ότι έχω κάνει στο ποδόσφαιρο, το έκανα δίχως απόλαυση ή φιλοδοξία. Το έκανα με δουλειά και ευφυία. Ελπίζω αυτό να μην ενοχλεί κάποιον. Θα παραμείνω σοβαρός και με κατανόηση, ωστόσο την ίδια στιγμή θα είμαι και από αυτούς που κάνουν κάποια αστεία σε διάφορες περιόδους. Ανήκω στη γενιά του Πλατινί και το να παραμένω στο προσκήνιο μετά από τόσα χρόνια, είναι κάτι που με χαροποιεί. Σας ευχαριστώ, ευχαριστώ και τους Ρουμάνους ποδοσφαιρόφιλους που δεν με ξεχνούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x