Ελλάδα

Παναθηναϊκός: «Έδεσε» ταλεντάκι μέχρι το 2026

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 18χρονο μέσο Χρήστο Λιατίφη, που είναι μέλος της Ακαδημίας, ανακοίνωσε σήμερα (30/01) ο Παναθηναϊκός.

Σε μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε στην επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του με τον Χρήστο Λιατίφη.

Συγκεκριμένα, ο 18χρονος μέσος και μέλος της Ακαδημίας του «τριφυλλιού» υπέγραψε νέα σύμβαση, με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χρήστου Λιατίφη. Ο 18χρονος Έλληνας μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Χρήστος, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2021, εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2018.

"Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, προκειμένου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο σύλλογος", δήλωσε ο Χρήστος Λιατίφης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x