Ελλάδα

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός - Διέλυσε με 12-0 τις Ελπίδες Καρδίτσας!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε… γκαζωμένος στη χρονιά, διαλύοντας με το απίστευτο 12-0 της Ελπίδες Καρδίτσας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών.

Έκανε… κρότο στην εκκίνηση του 2024 ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του «τριφυλλιού» διέλυσε με το απίθανο 12-0 τις Ελπίδες Καρδίτσας και έφτασε τους 25 βαθμούς, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η 8 νίκη των κοριτσιών με τα πράσινα στο πρωτάθλημα, με την ουραγό του πρωταθλήματος να γνωρίζει την 9 ήττα της, ενώ έχει και μια ισοπαλία.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος στον αγώνα και βρέθηκε να προηγείται με 7-0 στο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη οι «πράσινες» βρήκαν άλλες πέντε φορές δίχτυα για να διαμορφώσουν το τελικό σκορ.



Ρόγκαν, Χαμαλίδου, Μάια και Κανέλλου πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ από ένα σκόραραν οι Κοκοτσάκη, Νταρζάνου, Σιαφαρίκα και Άντζελα Χάρις
Παναθηναϊκός (Ρούβαλης Δημήτρης): Γιαννακούλη, Δημητρίου, Σιδηρά, Νεφρού, Ρόγκαν, Μάια, Χαμαλίδου, Κοκοτσάκη Κανέλλου, Σπυριδωνίδου και Νταρζάνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαν οι Σιδηρά, Κανέλλου, Κοκοτσάκη και μπήκαν οι Δούλη, Χάρις και Σιαφαρίκα. Λίγο αργότερα βγήκαν και οι Νεφρού. Ρόγκαν και μπήκαν οι Καμαριανού και Τσιρούλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x