Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Φήμες για ενδιαφέρον για τον Μπατόκιο

Στην Γαλλία υποστηρίζουν ότι με πρωτοβουλία του παίκτη έχει υπάρξει επαφή με τον Παναθηναϊκό.

Άλλο ένα όνομα μέσου για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πιέρ Ντρεοσί είχε επαφή με τον Κριστιάν Μπατόκιο μετά από πρωτοβουλία της πλευράς του παίκτη.

Ο Μπατόκιο είναι μέσος που αγωνίζεται στην Μπρεστ, με συμβόλαιο που λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν έχει πρόθεση να το ανανεώσει καθώς επιθυμεί να αλλάξει παραστάσεις και να πάει σε μια ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Οι πράσινοι αναζητούν έναν μέσο, αλλά όχι με τα χαρακτηριστικά του Μπατόκιο. Αυτό που θέλει το τριφύλλι είναι ένα αμυντικό χαφ με τον Μπατόκιο όμως να είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται ως 8άρι και μπορεί να βοηθήσει αρκετά στην δημιουργία και την κυκλοφορία της μπάλας.

Το καλό με τον Αργεντινό είναι ότι μπορεί να μπει άμεσα στην 11άδα του Παναθηναϊκού και να βοηθήσει κάτι που ενδεχομένως να μετρήσει στις σκέψεις του Ντρεοσί.

Θυμίζουμε ότι ο Ντρεοσί θέλει έναν παίκτη που θα μπορέσει να αγωνιστεί αμέσως στην 11άδα και να βοηθήσει στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Ο Γάλλος έχει επαφές με παίκτες, έχοντας ξεχωρίσει τον πρώτο του στόχο, το όνομα του οποίου παραμένει μυστικό.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Για το 4x4 με τον ΟΦΗ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x