Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ξεχώρισε ο Αϊτόρ, μπήκε και ανέβασε τον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο σερί των 5 νικών του, αφού έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Λαμία και έχασε... έδαφος για την τετράδα!

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε αρκετούς παίκτες που είχαν πάρει στην... πλάτη του τον Παναθηναϊκό τις περασμένες αγωνιστικές όπως ο Ιωαννίδης και ο Καμπετσής να μην «τραβάνε», αλλά τον Καρλίτος να μπαίνει και να βοηθάει σημαντικά την ομάδα του.

Το sportfm.gr περνάει από... ακτίνες Χ τους ποδοσφαιριστές του Μπόλονι

Διούδης (6): Δεν δέχτηκε πίεση, ούτε κάποια σοβαρή τελική προς την εστία και όσες φορές γέμισε στα καρέ του η Λαμία, ο Διούδης ήταν εκεί να βγει να μπλοκάρει την μπάλα.

Μολό (6): Από τους πιο ορεξάτους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Είχε ανεβάσματα, έχοντας 5/7 σωστά γεμίσματα αλλά υπέπεσε και σε 6 λάθη. Περιόρισε αρκετά τον Ρόμανιτς και δεν αντιμετώπισε προβλήματα, πάντως.

Σένκεφελντ (6): Αλάνθαστος και σήμερα, χωρίς βέβαια να δεχτεί ιδιαίτερη πίεση αφού η Λαμία έπαιζε αρκετά αμυντικά και... σφιχτά.

Πούγγουρας (6): Και αυτός δεν είχε κάποιο σημαντικό λάθος, αλλά όπως και ο άλλος στόπερ του Παναθηναϊκού δεν δέχτηκε πίεση και παρέα με τον... Διούδη οι τρεις τους είχαν ένα ήσυχο απόγευμα.

Χατζηθεοδωρίδης (3): Είναι σαφώς επηρεασμένος από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και μετά τον Βόλο, έκανε δεύτερο σερί κακό ματς! Δεν είχε πολλά ανεβάσματα, ούτε καλές επιλογές, υπέπεσε σε 7 λάθη και είχε 0/5 γεμίσματα!

Αλεξανδρόπουλος (5): Στη... βάση. Πολλά τρεξίματα ως συνήθως, αλλά δεν είχε τις προωθήσεις άλλων αγώνων και ούτε πάτησε τόσο πολύ περιοχή. Υπέπεσε σε 4 λάθη, τα λιγότερα από τους παίκτες του άξονα. Δεν ήταν κακός, αλλά ούτε έκανε και τη διαφορά.

Μαουρίσιο (4): Σε... ρηχά νερά ο Βραζιλιάνος χαφ, αφού η Λαμία έπαιζε πολύ κλειστά και δεν του επέτρεψε να δημιουργήσει και να περάσει κάθετες μπαλιές. Υπέπεσε σε 7 λάθη, έτρεξε αρκετά, έφαγε και έριξε ξύλο αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι.

Βιγιαφάνες (3): Ο χειρότερος του γηπέδου! Υπέπεσε σε 10 λάθη, τα περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στον αγωνιστικό χώρο! Δεν μπόρεσε να βγει μπροστά για τον Παναθηναϊκό, εγκλωβίστηκε στον άξονα από τα χαφ των αντιπάλων. Δεν κατάφερε να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο, να... ταΐσει τους συμπαίκτες του και μόλις μια φορά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να δημιουργήσει για τον Ιωαννίδη. Σωστά αντικαταστάθηκε στο 58'.

Αϊτόρ (7): Ο καλύτερος και ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Έχει τις δύο τελικές των πράσινων στο πρώτο μέρος, άλλη μία στο δεύτερο εξ επαφής που του το... βγάζει ο Επασί, είχε 1/3 γεμίσματα και γενικότερα τον «ένιωθε» η αντίπαλη άμυνα. Αντικαταστάθηκε στο 82' από τον Εμμανουηλίδη.

Ιωαννίδης (3): Μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, ο Ιωαννίδης έδειξε... σκασμένος. Δεν είχε πολλά τρεξίματα και ανάσες, δεν δημιούργησε προς την αντίπαλη εστία και δεν πήρε πολλές ατομικές ενέργειες. Σωστά αντικαταστάθηκε στο 58' από τον Καρλίτος.

Καμπετσής (4): Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στους Αντέτζο και Τζανετόπουλο, οι οποίοι τον περιόρισαν και δεν του επέτρεψαν να κάνει ούτε τελική, ενώ υπέπεσε σε 4 λάθη! Σωστά

Καρλίτος (7): Μπήκε στο 58' και έδωσε ώθηση στον Παναθηναϊκό, τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει. Στη μία τον σταμάτησε ο Επασί, στην άλλη δεν βρήκε εστία από το σημείο του πέναλτι. Θα μπορούσε αν σκοράρει να είναι ο MVP του αγώνα.

Χατζηγιοβάνης (5): Μπήκε στο 58ο λεπτό επίσης αλλά δεν έκανε τη διαφορά που θα περιμένε ο Μπόλονι. Ημιτελείς προσπάθειες, είχε μια τελική που βρήκε εστία αλλά ο Επασί είχε καλή θέση και μπλόκαρε. Θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Μακέντα (5): Μπήκε στο 67' και είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, αλλά ο Επασί με τρομερή επέμβαση τον σταμάτησε, με τον Ιταλό να μπορούσε βέβαια να σκοράρει στη συγκεκριμένη φάση και να χαρίσει, πιθανότατα, τη νίκη στην ομάδα του.

Εμμανουηλίδης (-): Μπήκε στο 82ο λεπτό και δεν μπορεί να κριθεί.

Αγιούμπ (-): Μπήκε στο 82ο λεπτό και δεν μπορεί να κριθεί.

Λαμία: Ο Επασί έκανε τρομερό ματς και κατέβασε... ρολά, δικαίως είναι ο MVP του αγώνα! Τρομερό ματς, δεύτερο σερί μετά από αυτό με τον Απόλλωνα, έκανε ο Αντέτζο, ενώ ο Τζανετόπουλος ήταν επίσης εξαιρετικός όπως και ο Τζανδάρης. Ο Καραμάνος που μπήκε στο ματς κράτησε μπάλα και βοήθησε όσο μπορούσε, παρότι είχε έναν άχαρο ρόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x