Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ένας Παναθηναϊκός Dr Jekyll και Mr Hyde, δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και έχασε έδαφος στη βαθμολογία. Διαβάστε την κριτική των παικτών.

Τον κακό του εαυτό σε όλο το πρώτο ημίχρονο, όπου έβγαλε μόλις μία τελική, αλλά και την αναποτελεσματικότητα στην επανάληψη, πλήρωσε ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Μπόλονι, ήταν φάντασμα του εαυτού της σε όλο το πρώτο 45λεπτο, ενώ στην επανάληψη που ανέβηκε Βιγιαφάνιες, Μολό και Ιωαννίδης βγήκαν ευκαιρίες, αλλά ο Μελίσσας έκανε το ματς της ζωής του και κατέστησε τον Παναθηναϊκό, ιδανικό αυτόχειρα.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες Χ τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η βαθμολογία (με άριστα το 10)

Διούδης (6): Δεν ήταν και στην καλύτερη βραδιά της καριέρας του, αλλά στάθηκε στο ύψος του. Στο γκολ που δέχεται νωρίς τον έχει πουλήσει η άμυνα του που κάνει διπλό λάθος, ενώ στην επανάληψη του πιστώνεται η επέμβαση στο σουτ του Τσιγγάρα που αντέδρασε σωστά.

Χουάνκαρ (7): Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός έπαιζε συνεχώς από τα αριστερά με τον Χουάνκαρ να έχει όλη την πλευρά, χωρίς παράλληλα να έχει βοήθεια από τον Καμπετσή που επέλεγε να συγκλίνει. Και στην επανάληψη τα πήγε καλά με τον Αϊτόρ. Είχε όλη την πτέρυγα και δημιούργησε ρήγματα στο δεύτερο μέρος, ενώ του πιστώνεται η καταπληκτική ενέργεια στη μεγάλη φάση του Παναθηναϊκού στο 55’.

Μολό (7): Στο πρώτο δεν ακούμπησε σχεδόν μπάλα, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου από την πλευρά του. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του. Συνεχόμενα ανεβάσματα, εξαιρετικές μεταβιβάσεις και σωστά γεμίσματα στην περιοχή ήταν λίγα από όσα έκανε ο Μολό, αλλά το γκολ δεν ήρθε για την ομάδα του.

Βέλεθ (5): Αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις του, πολλές μακρινές μπαλιές ειδικά στο πρώτο μέρος. Έδειξε να μην είναι στην καλύτερη του μέρα με παρτενέρ τον νεαρό Καραγιάννη. Τα τρία λάθη σε μια βραδιά που κλήθηκε να ηγηθεί της άμυνας ήταν αρκετά.

Καραγιάννης (6): Ντεμπούτο για τον νεαρό με τον Παναθηναϊκό στην αρχική ενδεκάδα, το οποίο δεν συνδυάστηκε με νίκη. Δεν έκανε λάθη, είχε μόλις ένα, ενώ ήταν σωστός στις τοποθετήσεις του. Βέβαια, στο γκολ του Παναιτωλικού και εκείνος και ο Βέλεθ, αλλά και όλη η άμυνα των «πράσινων» έχασε τα μαρκαρίσματα.

Μαουρίσιο (6): Έτρεξε αρκετά χιλιόμετρα, κάλυψε χώρους, ενώ ένα μεγάλο μέρος του Παναθηναϊκού περνούσε από τα πόδια του. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός, ανέβηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στην επανάληψη.

Νιάς (6): Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε το ματς. Είχε τα περισσότερα κοψίματα από κάθε άλλο συμπαίκτη του, έβγαλε ενέργεια και απέφυγε τα λάθη. Πολλά τρεξίματα και αρκετά χιλιόμετρα για έναν παίκτη που ήταν από τους πλέον σταθερούς του Παναθηναϊκού στη βραδιά.

Βιγιαφάνιες (8): Στο κορυφαίο 15λεπτο του Παναθηναϊκού φέτος, στην επανάληψη, ήταν ο κορυφαίος. Δημιουργικός, σωστές στις μεταβιβάσεις του, δημιούργησε ρήγματα για να φτάσουν οι «πράσινοι» στο γκολ, αλλά οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Κάνει φοβερή στη μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού με τον Ιωαννίδη, ενώ βγάζει μόνο τον Ενγκμπακοτό στην τεράστια χαμένη ευκαιρία.

Νγκμπακοτό (4): Παίρνει κάτω από τη βάση διότι ο ίδιος γίνεται μοιραίος στο ματς και διαγράφει ότι έχει κάνει στο παιχνίδι. Ναι, όλα χάνονται, αλλά απόψε χάνει το άχαστο από το μισό μέτρο και την ευκαιρία για ισοφάριση.

Καμπετσής (5): Με το ζόρι, πιάνει τη βάση. Δεν ήταν καλός, χαμένος στο πρώτο μέρος, ανάγκασε τον Μπόλονι να τον κάνει αλλαγή στο ημίχρονο.

Ιωαννίδης (6): Ανεβασμένος και αυτός στο δεύτερο μέρος, μέσα στις φάσεις, πηγή κινδύνου, αλλά άσφαιρος.

Αϊτόρ (7): Με την είσοδο του στο δεύτερο μέρος αλλάζει την εικόνα του Παναθηναϊκού. Παίζει εξαιρετικά μαζί με τον Βιγιαφάνιες, δίνει τρεξίματα στην ομάδα του και ταλαιπωρεί αρκετά την άμυνα του Παναιτωλικού. Αν είχε σκοράρει στην ευκαιρία που έχασε, θα ήταν σίγουρα ο κορυφαίος του ματς.

Μακέντα (5): Πέρασε αλλαγή στη θέση του Κουρασμένου Βιγιαφάνιες, αλλά ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στο ματς. Αρκετά λάθη, έξω από τα νερά του δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Χατζηγιοβάνης: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Αθανασακόπουλος: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Τζαβίδας: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x