Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Κάτω από τον πήχη για τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, με τους ποδοσφαιριστές του Λάζλο Μπόλονι να μην τα πηγαίνουν καλά! Γενικότερα, ήταν λίγοι αυτοί που κάταφεραν να φανούν και να έχουν σχετικά καλύτερη απόδοση από τους υπόλοιπους, με τους Πούγγουρα, Βιγιαφάνες και Χουάνκαρ να έχουν κατά έναν κλικ πιο θετική απόδοση.

Το sportfm.gr περνάει από... ακτίνες Χ τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Διούδης (4): Στο γκολ δεν είχε καλή αντίδραση, αφού η μπάλα δεν πηγαίνει πολύ πλάγια και έχει ανοίξει και αρκετά τα πόδια του όπως πέφτει με αποτέλεσμα να δεχτεί το γκολ. Βέβαια, είναι ο τελευταίος που φταίει, αλλά έχει και αυτός τη δική του ευθύνη.

Σάντσες (3): Πήρε την ευκαιρία του, αντικαθιστώντας τον τραυματία Μολό, αλλά δεν τα πήγε καθόλου καλά. Αμυντικά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, με τον Αϊτόρ να τον εκθέτει επίσης καθώς δεν γύριζε και δεν ακολουθούσε τον Πίρσμαν που ανέβαινε διαρκώς.

Πούγγουρας (6): Πιστώνεται το γεγονός πως δεν έχει καλή θέση και χάνει τον Μιλιντσεάνου στο γκολ του ΠΑΣ, αν και είναι από την πλευρά του Σένκεφελντ. Είχε καλές τοποθετήσεις, απείλησε σε μια φάση που προωθήθηκε και ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Παναθηναϊκού.

Σένκεφελντ (5): Στην πλευρά του φεύγει ο Μιλιντσεάνου μετά το κλέψιμο του Πίρσμαν και σκοράρει το 1-0. Γενικότερα, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν βοήθησε όπως άλλες φορές στο build-up και γενικότερα πρέπει λόγω εμπειρίας και ποιότητας να είναι αυτός που θα καθοδηγεί την αμυντική γραμμή.

Χουάνκαρ (5): Αμυντικά είχε μερικά προβλήματα, αφού ούτε αυτός είχε μεγάλη υποστήριξη από τους συμπαίκτες του και φόρτωναν την πλευρά του. Είχε πολλά ανεβάσματα, προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά με ανεβάσματα και γεμίσματα. Από τους πιο φιλότιμους, από τους καλύτερους παίκτες των "πράσινων".

Μαουρίσιο (4): Ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ένα καλύτερο δεύτερο. Στο πρώτο 45λεπτο δεν μπόρεσε να κρατήσει καθόλου μπάλα, να ηρεμήσει το παιχνίδι ενώ έχασε και αρκετές μονομαχίες. Στο δεύτερο κράτησε περισσότερο μπάλα, απείλησε ο ίδιος και ήταν κάπως καλύτερος, αλλά ήταν μακριά από τα δικά του στάνταρ.

Σανκαρέ (-): Αγωνίστηκε λίγο παραπάνω από ένα μισάωρο, δεν μπορεί να κριθεί όμως αφού μόνο το πρώτο 20λεπτο είχε ρυθμό και μετά πολλές διακοπές. Αποχώρησε τραυματίας, ελπίζουμε όλοι να μην έχει κάτι σοβαρό.

Βιγιαφάνιες (6): Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός κλήθηκε να παίξει πιο πίσω στο γήπεδο σαν εσωτερικός και όχι επιθετικός χαφ και έπρεπε να μαρκάρει, να κόβει και να μοιράζει. Δεν τα πήγε άσχημα, αλλά δεν έκανε και την τεράστια διαφορά ωστόσο δεν ήταν αρνητικός σε καμία περίπτωση.

Καμπετσής (4): Εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα αντίπαλα στόπερ, ενώ το γεγονός πως δεν τροφοδοτήθηκε σωστά έκανε άχαρο τον ρόλο του και δεν του επέτρεψε να απειλήσει και να φανεί.

Αϊτόρ (3): Από τους χειρότερους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και φυσικά ο μοιραίος καθώς χάνει την μπάλα από τον Πίρσμαν στο 1-0. Δεν έδωσε βοήθειες αμυντικά, δεν δημιούργησε επιθετικά και ήταν αρνητικός. Προσπάθησε αλλά δεν...

Ενγκμπακοτό (5): Μπήκε στο 37ο λεπτό αντί του Σανκαρέ, έβγαλε μπόλικη διάθεση, τρεξίματα και συμμετείχε σε αρκετές μονομαχίες αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη διαφορά στην επίθεση.

Μακέντα (4): Μπήκε στο 66ο λεπτό αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ήταν άναρχο το παιχνίδι όταν πέρασε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε ορισμένες μονομαχίες.

Χατζηγιοβάνης (5): Μπήκε και αυτός στο 66΄, είχε διάθεση αλλά μέχρι εκεί. Τον συνεπήρε και αυτόν η κακή κατάσταση της ομάδας του, όπως και το γεγονός πως δεν... τραβούσε επιθετικά.

Καρλίτος (-): Μπήκε στο 77ο λεπτό και δεν μπορεί να κριθεί.

ΠΑΣ Γιάννινα: Με τον Πίρσμαν να... οργώνει την αριστερή πλευρά, να κάνει το κλέψιμο-ασίστ στο γκολ του Μιλιντσεάνου που έκρινε τον αγώνα. Τρομερό ματς από Καρτάλη, Μπρένερ, Παντελάκη και Κάργα επίσης, χωρίς κάποιος να υστερήσει και άπαντες να είναι αφιοσιωμένοι στο πλάνο νίκης του Αργύρη Γιαννίκη.

Διαβάστε ακόμα:

Του έχει πάρει τον αέρα!

Θλιβερός Παναθηναϊκός με ποδόσφαιρο που είχε ημερομηνία λήξης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x