Ελλάδα

Ιδρύει τμήμα ποδοσφαίρου σάλας ο Παναθηναϊκός: «Από τη χαμηλότερη κατηγορία, όχι με αγορασμένα ΑΦΜ»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ίδρυση τμήματος ποδοσφαίρου σάλας.

Την ίδρυση τμήματος στο ποδόσφαιρο σάλας ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται πως «το "τριφύλλι" μπαίνει με τους όρους που του αρμόζουν και στο συγκεκριμένο σπορ ξεκινώντας από την χαμηλότερη κατηγορία και όχι με τη λογική συμβάσεων ή αγορασμένων και δανεικών ΑΦΜ».

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν οι «πράσινοι» είχαν συνάψει συνεργασία με την Αθήνα 90, ωστόσο τώρα σκοπεύουν να ξεκινήσει η ομάδα από το μηδέν. Μάλιστα, το 2021 είχαν προχωρήσει στην αφαίρεση ενός τίτλου σε επίπεδο Παίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ίδρυση του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας όπως επιτάσσει η ιστορία και οι αρχές του Συλλόγου.

Το «τριφύλλι» μπαίνει με τους όρους που του αρμόζουν και στο συγκεκριμένο σπορ ξεκινώντας από την χαμηλότερη κατηγορία και όχι με τη λογική συμβάσεων ή αγορασμένων και δανεικών ΑΦΜ.

Στη νέα ημέρα του τμήματος τιμ μάνατζερ του τμήματος είναι ο Χρήστος Κολοκυθάς και προπονητής της ομάδας ο Απόστολος Μπελτσίδης.

Η ομάδα φτιάχνεται για τη νέα χρονιά που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορία και θα έχει έδρα το γήπεδο του Μετς.

Από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάνε τα δοκιμαστικά κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή (22:00-00:00) στο γήπεδο του Μετς. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6932136126

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x