Stoiximan Super League

Κλείνει τον Μεντόσα ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στίβεν Μεντόσα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

«Χτυπάει» και Μεντόσα ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είναι κοντά στο «τριφύλλι».

Αφού, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Αμιάν -στην οποία κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση- για τον 28χρονο άσο και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον παίκτη.

Πλέον, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Πιέρ Ντρεοσί, δίνει μάχη με τον χρόνο ώστε να προλάβει να ολοκληρώσει το deal, αφού ολοκληρώνεται το μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη.



Εφόσον, προλάβει να κλείσει τον παίκτη ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την τέταρτη προσθήκη του τις τελευταίες ημέρες. Αφού ανακοίνωσε Σανκαρέ την Κυριακή, αλλά και τους Νιάς και Ενγκμπακοτό.

Ο Μεντόσα έχει αγωνιστεί σε συλλόγους της πατρίδας του, ενώ η πιο γνωστή συνολικά ομάδα της καριέρας του έως τώρα ήταν η Κορίνθιανς στην οποία βρέθηκε από το 2015 έως το 2017.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x