Stoiximan Super League

Για το «5 στα 5» ο Παναθηναϊκός

Με ένα… μείγμα έμπειρων και νεαρών παικτών θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι στον Βόλο.

Άλλη μία δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στη Θεσσαλία δοκιμάζεται το νικηφόρο σερί του «τριφυλλιού», το οποίο θέλει να πετύχει την 5η συνεχόμενη νίκη του (μετά από τα ματς με Απόλλωνα, ΑΕΛ, Άρη και ΟΦΗ) και να παραμείνει σε… ευρωπαϊκή τροχιά.

Ο Λάζλο Μπόλονι, εκτός από τις απαιτήσεις του ματς, έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες, αφού δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Αλεξανδρόπουλο, Σένκεφελντ και τους τραυματίες Κουρμπέλη, Μπουζούκη, Σαβιέρ.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με 4-3-3 κόντρα στον Βόλο, με τον Διούδη να είναι κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του θα παίξουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρας και Χουάνκαρ.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης και Βιγιαφάνιες. Στην επίθεση θα παίξουν οι Εμμανουηλίδης, Καμπετσής και Μακέντα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος και Μολό.

Διαβάστε ακόμη

Ου ορκιστείς πίστη σε μία ομάδα...
Την Παρασκευή η συνεδρίαση της ΕΠΟ για τη διαιτησία!
Παναθηναϊκός σε Μπουζούκη: Να είσαι δυνατός, θα το ξεπεράσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x