Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα με Βιγιαφάνιες

Αποχώρησε προληπτικά από το σημερινό οικογενειακό διπλό ο Λούκα Βιγιαφάνιες, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία στον Παναθηναϊκό.

Εσωτερικό διπλό είχε το πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκο στη σημερινή προπόνηση.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και αναμετρήθηκαν για 90 λεπτά, προκειμένου να μείνουν σε φόρμα κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Από το παιχνίδι αποχώρησε πρόωρα ο Λούκα Βιγιαφάνιες, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία στο πράσινο στρατόπεδο.

Ατομικό πρόιγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ και Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία έκανε ο Ιωαννίδης, κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης.

Όσο για τις ομάδες του φιλικού, η πράσινη ομάδα αποτελούταν από τους Χατζηγιαννάκη, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτη, Χουάνκαρ, Σερπέζη, Αθανασακόπουλο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κρυπαράκο, Καρλίτος.

Την γκρι ομάδα αποτέλεσαν οι Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μακέντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x