Ελλάδα

Ματσάρα το ντέρμπι «αιωνίων» Κ19 με νικητή τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19, μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

Η ομάδα Κ19 του Παναθηναϊκού διπλασίασε τις νίκες επί του Ολυμπιακού και μετά την επιτυχία στου Ρέντη (2-3) επικράτησε και στο Κορωπί με 1-0 για την 18η αγωνιστική. Οι πρωτοπόροι έκαναν τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με σκόρερ τον Συμεωνίδη, σε ένα ματς με όμορφο θέαμα και πολλές συγκινήσεις.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο έχοντας τη μεγαλύτερη στιγμή στο 34’ με το σουτ του Φρόκου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν στο 51’, όταν σε αντεπίθεση ο Παπακανέλλος πέρασε και τον Λίλο που βγήκε αρκετά μέτρα από την εστία του, αλλά από πλάγια αριστερά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα πλασάροντας άουτ. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το γκολ της νίκης στο 54’, όταν μετά από κόρνερ ο Προδρομίτης πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Συμεωνίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι του Παπαδούδη και μετά στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες να «καθαρίσουν» το ματς και ο Ολυμπιακός άγγιξε την ισοφάριση στο 92’ με τον Λίλο, ίσως και με τη βοήθεια του αριστερού του δοκαριού να σταματά το σουτ του Ντόι.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 50 βαθμούς σε 23 αγώνες, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 43 σε 21 παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι ένατος με 24 βαθμούς σε 21 παιχνίδια.

Παναθηναϊκός: Λίλο,Παυλάκης, Καρνέζης, Προδρομίτης, Ζαφείρης, Πορφυρόπουλος, Συμεωνίδης, Κυριόπουλος (67’ Τόρρα), Φρόκου (80’ Κολόμπο), Βολάκης (80’ Νταμπίζας), Αμπντελραχμάν Μπιλάλ.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Χρήστου, Ντόι, Σαπουντζής, Κασέμι, Κουτσογούλας,Παπαδάκος (72’ Καράκουτης), Παπακανέλλος (59’ Μουζακίτης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x