Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Πλήρης, ξανά, ο φάκελος αδειοδότησης που κατέθεσε στην ΕΠΟ!

Για δεύτερη σερί χρονιά ο φάκελος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παίρνει το... πράσινο φως από την ΕΠΟ, δείγμα του ότι δεν τίθεται κανένα θέμα βιωσιμότητάς της.

Μια ακόμα απόδειξη της… σωστής διαχείρισης από οικονομικής άποψης που διέπει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πλέον ήρθε μετά την κατάθεση από πλευράς «πρασίνων» στην ΕΠΟ του σχετικού φακέλου για την ελληνική και την ευρωπαϊκή αδειοδότηση

Φάκελος ο οποίος είναι πλήρης στον… απόλυτο βαθμό και ως εκ τούτου δεν τίθεται το παραμικρό θέμα συμμετοχής του Παναθηναϊκού στις συγκεκριμένες διοργανώσεις!

Πρόκειται, μάλιστα, για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, γεγονός που αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ο σύλλογος βαδίζει σε καλύτερα οικονομικά «μονοπάτια» και δεν τίθεται κανένα θέμα βιωσιμότητάς του.

Με το «τριφύλλι» να είναι, πλέον, απόλυτα «μαζεμένο» σε αυτό το κομμάτι και να προσδοκά σε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον, ασχολούμενο μόνο με το καθαρά αγωνιστικό μέρος επί του παρόντος και το αν θα καταφέρει να κερδίσει την επάνοδο στην ΕΡυρώπη μέσω του Europa Conference League τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x