Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό

Απρόοπτο προέκυψε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς αποχώρησε ο Ισπανός αριστερός μπακ.

Δυσάρεστα είναι τα νέα που προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος αριστερός μπακ, Χουάνκαρ, ένιωσε ενόχληση στο γαστροκνήμιο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει το πρόγραμμα της ομάδας και αποχώρησε. Μένει να φανεί αύριο ποια θα είναι η κατάστασή του και αν αυτές οι ενοχλήσεις θα του στερήσουν τη συμμετοχή στην αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ».

Εφόσον δεν καταφέρει να αγωνιστεί, το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Ζαγαρίτης ως αριστερός οπισθοφύλακας, καθώς δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση.

Επιπλέον, ο Αγιούμπ αν και συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, άρα είναι απίθανο να συμπεριληφθεί στις επιλογές, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Μαουρίσιο, επίσης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, μαζί με τους Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδη, Ιωαννίδη και Μαυρομμάτη.

Κλινήρης παραμένει ο Αντονίτο.

Στα ευχάριστα, στις προπονήσεις επέστρεψαν χωρίς προβλήματα οι Κουρμπέλης και Διούδης, που ήταν με την Εθνική ομάδα, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να κάνει αποθεραπεία, λόγω των αναμετρήσεων με το συγκρότημα του Τζον Φαν΄τ Σχιπ. Τέλος, πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Μπουζούκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x