Ελλάδα

«Πρώτη» για το ποδόσφαιρο γυναικών του Παναθηναϊκού!

Ιστορική επανεκκίνηση για το τμήμα του γυναικείου ποδόσφαιρου του Παναθηναϊκού, που έκανε την πρώτη του συγκέντρωση για πρώτη φορά μετά το 1980, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου πραγματοποίησε την «πρώτη» του συγκέντρωση στην Ηλιούπολη.

Οι «πράσινες» βγήκαν και πάλι στο χορτάρι μετά τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 και είναι έτοιμες να κρατήσουν ψηλά την πράσινη σημαία.

Στην πρώτη συνάντηση ήταν παρούσες όλες οι αθλήτριες που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα και πρόκειται για τις εξής: Φαίδρα Λόγου (επιθετικό χαφ), Ματίνα Νταρζάνου (χαφ), Χαρά Δημητρίου (χαφ), Βασιλική Λαζανά (χαφ) , Μαρία Χριστοφορίδη (επιθετικός) , Στέλλα Ντζάνη (επιθετικός), Βούλα Μανέτα (αμυντίκος), Κατερίνα Αναστασίου (αμυντικός)

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις νέων αθλητριών.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χαραλαμπίδης και ο γυμναστής Χρυσόστομος Καρδούλας καταστρώνουν τα σχέδια τους για την προετοιμασία του «τριφυλλιού» και είναι πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Χαραλαμπίδης τόνισε: “Αρχικά θέλω να πω ότι είναι μεγάλη πρόκληση για μένα που αναλαμβάνω το χτίσιμο της ομάδας που αρχίζει από το μηδέν. Πόσω μάλλον όταν αυτή η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός.

Η διοίκηση του Συλλόγου έφτιαξε πολύ γρήγορα ένα πολύ ισχυρό σύνολο το οποίο είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Ο πρωταθλητισμός θα είναι πάντα ο στόχος μας, όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό αλλά παράλληλα θέλουμε να στήσουμε την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x