Ελλάδα

Σάμιος:« Υπάρχει πολύ ταλέντο στον Παναθηναϊκό, το μέλλον μας ανήκει»

Στο ταλέντο το οποίο διαθέτει η ομάδα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Σάμιος μετά το εμφατικό 8-0 εναντίον της Σλάβια Σόφιας για το Youth League.

O προπονητής της ομάδας νέων του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Σάμιος, με δηλώσεις του στην Cosmote TV, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των "πράσινων" απέναντι στη Σλάβια Σόφιας μετά το εμφατικό 8-0 για την πρώτη αναμέτρηση του Youth League στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Aυτό που θέλαμε εμείς χωρίς να ξέρουμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου, είναι να δούμε την εικόνα των παιδιών σε ένα επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι, να δούμε στοιχεία που δουλεύουμε στην προπόνηση και την εκπαίδευσή τους. Εμένα με αφήνει ικανοποιημένο πιο πολύ από το σκορ ότι είδαμε στο γήπεδο πράγματα τα οποία πραγματικά θέλουμε να τα βλέπουμε και θέλουμε να τα βγάζουν τα παιδιά μέσα από την εκπαίδευση. Το σκορ δεν λέει τίποτα, συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο”.

Aναφορικά με την καλή ομοιογένεια και τους στόχους του "τριφυλλιού" τόνισε:

"Θα υπάρξει συνέχεια σε αυτές τις εμφανίσεις. Η διαδικασία της ακαδημίας είναι αυτή, κάθε χρόνο φτιάχνεις μία καινούργια ομάδα, Φέτος έχουμε την τύχη να έχουμε 14 παιδιά από την περσινή ομάδα, οι οποίοι πήραν πολλά παιχνίδια και παραστάσεις. Έτσι όπως βοήθησαν τα παιδιά του 2004, αυτοί που γεννήθηκαν το 2003, τώρα καλούνται τα παιδιά του 2004 να βοηθήσουν εκείνα του 2005 να ενταχθούν καλύτερα στο πρόγραμμα και στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Θεωρώ ότι το μέλλον μας ανήκει και ότι θα έχουμε καλή παρουσία στο θεσμό, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x