Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Στο προπονητικό τιμ Ποντίδης και Γαγάνης

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη των Θοδωρή Ποντίδη και Στέφανου Γαγάνη στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους Θοδωρή Ποντίδη και Στέφανο Γαγάνη στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου.

Ενισχύεται σημαντικά το τεχνικό τιμ της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού» με τις προσθήκες ατόμων που έχουν εμπειρία στον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα στο πλευρό του κόουτς Γιάννη Χαραλαμπίδη θα βρίσκονται ο προπονητής φυσικής κατάστασης Θοδωρής Ποντίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Στέφανος Γαγάνης.

Ο Θοδωρής Ποντίδης έχει πλούσιο βιογραφικό αφού έχει εργαστεί στον Εθνικό Αστέρα , στην Κηφισιά ενώ την περίοδο 2020-2021 ως γυμναστής άνηκε στο team της Καλαμάτας πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σε ότι αφορά τον Στέφανο Γαγάνη είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας(ΤΕΦΑΑ) Αθηνών με ειδικότητα Ποδοσφαίρου.

Έχει εμπειρία από ποδοσφαιρικές ομάδες στην Αθήνα καθώς έχει δουλέψει στα πόστα του βοηθού προπονητή στο Γουδή και στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x