Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Τρεις επιστροφές, αποχώρησε ο Ιωαννίδης

Σε φουλ ρυθμούς μπήκαν σήμερα Καρλίτος και Πούγγουρας, μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ ο Ιωαννίδης αποχώρησε προληπτικά.

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Τρίτης.

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τους Καρλίτος και Αχιλλέα Πούγγουρα να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και να τίθενται στην διάθεσή του ενόψει Κυριακής.

Παράλληλα, ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος της προπόνησης, βάσει προγράμματος από πλευράς «τριφυλλιού» και θα είναι κι αυτός διαθέσιμος.

Ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιάννης Μπουζούκης, Αντόνιο Σαβιέρ και Ούφε Μπεκ. Θεραπεία έκαναν οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Γιουνούς Σανκαρέ, όλοι τους εκτός πλάνων του Ρουμάνου τεχνικού για την ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Φώτης Ιωαννίδης αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο και προληπτικά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του, αλλά λογικά θα παίξει κανονικά απέναντι στην «Ένωση».

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x