Ελλάδα

Με το δεξί στη Γ’ Εθνική ο Πανιώνιος

Εντυπωσιακό ποδαρικό, με 4-1 στη Γ’ Εθνική.

Ο Πανιώνιος έδειξε τα δόντια του με την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, από την οποία θα επιχειρήσει το restart. Οι «κυανέρυθροι» για την πρώτη αγωνιστική του έκτου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου συνέτριψαν με 4-1 τον Πανναξιακό στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μούντριχας στο 13’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ παρότι οι Ναξιώτες στην πρώτη τους ευκαιρία ισοφάρισαν στο 39’ με τον Ζαχαριουδάκη, ο «Ιστορικός» κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 51’ ο Ξύγκορος με προβολή έκανε το 2-1, στο 72’ ο Γροντής με σουτ από το ύψος της περιοχής «έγραψε» το 3-1, ενώ στο 90’ ο Μούντριχας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λαμψίας (80' Παπαδόπουλος), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος (80' Ζαμάνης), Νίνο (63' Κουτσάκης), Σταμάτης (71' Δρίτσας), Γροντής, Μούντριχας.

Πανναξιακός (Χρήστος Πελέκης): Παπαδόπουλος, Καράι (57' Πιτταράς), Τζατζάνας (57' Σερμάδι), Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Τραγούδας, Ζαχαριουδάκης, Βαθρακοκοίλης (70' Πλαστουργός), Κόντη (90' Μακροπουλιώτης), Γκούφας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x