Copa America

Πάνοπλη για την κούπα η Αργεντινή!

«Πανδαισία» ονομάτων στην αποστολή της «αλμπισελέστε», ενόψει του Κόπα Αμέρικα των Ηνωμένων Πολιτειών. Αναλυτικά, οι επιλογές του Χεράρδο Μαρτίνο.

Η Αργεντινή παλεύει εδώ και χρόνια να φτάσει στην κατάκτηση ενός Κόπα Αμέρικα. H τελευταία ήταν το μακρινό 1993, ενώ σίγουρα δεν έχει ξεχαστεί η ήττα στα πέναλτι από την «οικοδέσποινα» Χιλή στον τελικό του περασμένου καλοκαιριού. Η παρέα του Μέσι έχει μεγάλη ποιότητα, όμως δεν καταφέρνει να φτάσει στην κατάκτηση οποιουδήποτε τίτλου και η γκρίνια αναπόφευκτα είναι πολύ μεγάλη.

Αυτό το καλοκαίρι, η «αλμπισελέστε» θα έχει μία ακόμα ευκαιρία για να κατακτήσει την κορυφή της Αμερικής, καθώς το επετειακό Κόπα Αμέρικα γίνεται με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων του θεσμού. Θα ήταν ένα όμορφο «story» για το συγκρότημα του Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος έχει τύχει να υπολογίζει σε όλα του τα μεγάλα αστέρια.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στις επιλογές του τους Πάολο Ντιμπάλα και Κάρλος Τέβες, καθώς η γραμμή «κρούσης» είναι γεμάτη από λύσεις, όπως οι Μέσι, Ιγκουαΐν, Αγκουέρο, Λαβέτσι.

Υπενθυμίζεται ότι η δευτεραθλήτρια κόσμου θα αντιμετωπίσει για τον τέταρτο όμιλο τους Χιλή, Παναμά και Βολιβία έχοντας, θεωρητικά πάντα, εύκολο έργο πρόκρισης.

Αναλυτικά, η 23μελής αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Μαν. Γιουνάιτεντ), Αντούχαρ (Εστουντιάντες), Γκουζμάν (Τίγκρες)

Αμυντικοί: Ρόχο (Μαν. Γιουνάιτεντ), Οταμέντι (Μαν. Σίτι), Φούνες Μόρι (Έβερτον), Ρονκάλια (Φιορεντίνα), Μερκάδο (Ρίβερ Πλέιτ), Μαϊντανά (Ρίβερ Πλέιτ), Κουέστα (Ιντεπεντιέντε).

Μέσοι: Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα), Μπανέγα (Σεβίλλη), Μπίλια (Λάτσιο), Παστόρε (Παρί Σεν Ζερμέν), Αουγκούστο Φερνάντεσ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λαμέλα (Τότεναμ), Κρανεβίτερ (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ιγκουαΐν (Νάπολι), Αγκουέρο (Μαν. Σίτι), Λαβέτσι (Χεμπέι), Γκαϊτάν (Μπενφίκα).

Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x