Γ' Εθνική

«Φουλ» για άνοδο η Καβάλα, πέρασε και από τις Σέρρες!

Με τον Άρη Κόκκορη να πετυχαίνει δύο τέρματα, η -πρωτοπόρος στον Βόρειο όμιλο της Football League- Καβάλα επικράτησε 3-1 στην έδρα του Πανσερραϊκού και ξέφυγε στο +5 από τη 2η Βέροια.

Σημαντικό βήμα ανόδου πραγματοποίησε το Σάββατο (8/5) η Καβάλα, η οποία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League (και 1ης του δεύτερου γύρου) αποχώρησε με το υπέρ της 3-1 από την έδρα του Πανσερραϊκού. Έτσι, η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη εδραιώθηκε στην κορυφή του Βορείου ομίλου, ούσα με 25 βαθμούς στο +5 από τη δεύτερη Βέροια και στο +6 από την ομάδα των Σερρών (αμφότερες, βέβαια, με ματς λιγότερο).

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Άρης Κόκκορης, ο οποίος έδωσε γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Αρχικά, στο 14', ύστερα από κλέψιμο και με κοντινό διαγώνιο σουτ και εν συνεχεία στο 26' με πολύ ωραία γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.



Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 29' με αυτογκόλ του Παντεκίδη. Σε μία φάση που αρχικά ο βοηθός διαιτητή (Μαλανδρής) υπέδειξε οφσάιντ, ωστόσο ο κ. Κατσικογιάνης το πήρε πάνω του και έδειξε τη σέντρα. Το τελικό σκορ (1-3) διαμόρφωσε ο Κολλάς με πολύ ωραίο πλασέ στο 87', εκμεταλλευόμενος ακόμα ένα λάθος στην άμυνα του Πανσερραϊκού.





Να σημειωθεί ότι η Καβάλα εξελίσσεται σε κακό «δαίμονα» της ομάδας των Σερρών, η οποία έχει δεχτεί πέντε γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, όλα από σύνολο του κ. Ανυφαντάκη.

Μάλιστα, η Καβάλα συνεχίζει για 5ο ματς αήττητη, τη στιγμή που ο Πανσερραϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα ύστερα από την πρεμιέρα (και πάλι κόντρα στον σημερινό του αντίπαλο).



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Βόρειος όμιλος:


Σάββατο (8/5)

Πανσερραϊκός-Καβάλα 1-3
(29' αυτ. Παντεκίδης – 14', 26' Κόκκορης, 87' Κολλάς)

Κυριακή (9/5)

Τρίγλια-Ολυμπιακός Βόλου (17:00)
ΑΕΠ Κοζάνης-Βέροια (17:00)
Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός (17:00)
Θεσπρωτός-Απόλλων Πόντου (αναβολή)

Νότιος όμιλος:

Κυριακή (9/5)

Αιγάλεω-Νίκη Βόλου (17:00)
Πανασπροπυργιακός-Αστέρας Βλαχιώτη (17:00)
Επισκοπή-Ρόδος (17:00)
Καλαμάτα-Σαντορίνη (17:00)
Καλλιθέα-Ιάλυσος (αναβολή)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x