Ελλάδα

Ανακοίνωσε Φεραντάνς ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Αντονέλα Φεραντάνς, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Ερασιτέχνης.

Ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ έγινε την Τετάρτη η Φεντερίκα Φεραντάνς. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης διεθνούς Ουρουγουανής αριστερής μπακ μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Η Φεραντάνς αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο της πατρίδας της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αντονέλα Φεραντάνς.

Γεννημένη στην Ουρουγουάη στις 02/05/2001, η Αντονέλλα Φεραντάνς αγωνίζεται ως αριστερή αμυντικός κι έχει ύψος 173cm.

Έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα από την ηλικία των οκτώ ετών στις ακαδημίες της San Jose Carrasco. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Nacional, κατακτώντας το πρωτάθλημα στις κατηγορίες Κ15, Κ16 και Κ18.

Το 2019 έπαιξε με την φανέλα της C.A. Progreso, έχοντας καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ουρουγουάης.
Το 2020 επέστρεψε στη γυναικεία ομάδα της Nacional, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουρουγουάης, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, το Copa Libertadores.

Με τη φανέλα της Nacional αγωνιζόταν μέχρι και την περυσινή αγωνιστική σεζόν, προσθέτοντας στη συλλογή της το Apertura, το Clausura και το πρωτάθλημα Ουρουγουάης.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης από την ομάδα της Κ15 έως και τη γυναικεία, μετρώντας πολλές συμμετοχές και διακρίσεις.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αντονέλα Φεραντάνς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον πρωταθλητή Ελλάδος, ΠΑΟΚ, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Είναι μία πολύ όμορφη στιγμή στην καριέρα μου και θα την αντιμετωπίσω με μεγάλη ευθύνη».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αντονέλα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x