Ελλάδα

ΠΑΟΚ Β: Η Ντιναμό Τιφλίδας απέκτησε τον Βασίλη Γκορντεζιάνι

Σε συμφωνία με την Ντιναμό Τιφλίδας για την παραχώρηση του Βασίλη Γκορντεζιάνι ήρθε ο ΠΑΟΚ.

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί και επίσημα πλέον ο Βασίλης Γκορντεζιάνι, με την Ντιναμό Τιφλίδας να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο ελληνογεωργιανός επιθετικός βρισκόταν στον «δικέφαλο του βορρά» από το καλοκαίρι του 2019, έχοντας περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Φέτος, μέτρησε 6 συμμετοχές στη Super League 2, έχοντας και τρία τέρματα, ενώ, με την πρώτη ομάδα είχε αγωνιστεί δύο φορές στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2022/23.

Διεθνείς με την U21 της Γεωργίας, ο νεαρός φορ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Τιφλίδας, εκεί όπου αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση της Ντιναμό Τιφλίδας:

«Σε συμφωνία επήλθε η Ντιναμό Τιφλίδας με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Βασίλη Γκορντεζιάνι. Στον σύλλογο της Τιφλίδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο επιθετικός της ομάδας κάτω των 21 ετών της Γεωργίας. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος του 2026.

Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι είναι μέλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες του ελληνικού συλλόγου, ενώ φόρεσε δύο φορές τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Αγωνίστηκε τελευταία φορά στον ΠΑΟΚ Β που αγωνίζεται στο δεύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Συνολικά ο νεαρός επιθετικός έχει παίξει 45 ματς στον ΠΑΟΚ Β με 11 γκολ και 4 ασίστ»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x