Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Έτρεξε ξανά μετά από τρεις μήνες ο Μιχάι

Ραχμάν Μπάμπα και Βλάντιμιρ Μπράνονιτς έκαναν ατομικό, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία λόγω χτυπήματος, ενώ ο Αλβανός αμυντικός έτρεξε ξανά.

Με απόλυτη προσήλωση στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΛ, συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ.

Το προβάδισμα του πρώτου αγώνα δεν παίζει κανένα ρόλο όπως τονίζουν στο «δικέφαλο του βορρά» και το τεχνικό τιμ θέλει η ομάδα να δείξει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο.

Η σημερινή (1/2) ξεκίνησε με τεστ Covid-19 στη Νέα Μεσημβρία και εν συνεχεία οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στην πισίνα, στο γυμναστήριο και το φυσιοθεραπευτήριο.

Οι υπόλοιποι, βγήκαν στο γήπεδο για προπόνηση υψηλής έντασης που περιελάμβανε δουλειά κυρίως στο κομμάτι της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι Ραχμάν Μπάμπα και Βλάντιμιρ Μπράντονιτς έκαναν ατομικό πρόγραμμα κι αναμένεται να ενσωματωθούν στο υπόλοιπο γκρουπ την Τρίτη (02.02). Στο ιατρικό δελτίο, ο Ενέα Μιχάι βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο για τρέξιμο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί, πέρα από το κανονικό του πρόγραμμα, έκανε και θεραπεία λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (02.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θ’ αναχωρήσει οδικώς για Λάρισα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x