Κύπρος

Έντονη φημολογία στην Κύπρο για συμφωνία Κάργα με Ανόρθωση

Η Ανόρθωση προβάλλεται από τα ΜΜΕ στην Κύπρο ότι θα είναι η νέα του ομάδα καθώς θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Η Ανόρθωση θα είναι η νέα ομάδα του Κάργα… Η πληροφορία αυτή αναπτύσσεται αρκετά τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο από τα ΜΜΕ προβάλλοντας τη μάλιστα σαν να είναι θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί.

Όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ ο Κάργας πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ως συνέχεια της απόφασης της ΠΑΕ να τον τιμωρήσει για την αποβολή του από το ματς των πλέι-οφ με την ΑΕΚ, αλλά και αυτή να τον στείλουν στην ομάδα Β μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σε αυτό προσθέτουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» στην οποία ο Κάργας δεν συμμετέχει άρα και δεν είναι στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν. Στα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι σύντομα θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης πως ο Κάργας μένει ελεύθερος.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα είναι θέμα χρόνου για την υπογραφή συμβολαίων του παίκτη με την Ανόρθωση, αλλά και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x