Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Διαβάστε την κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας ήττα (2-1) της ομάδας τους από τον Αστέρα Τρίπολης.

Πολύ κακή βραδιά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος το Σάββατο (27/2) γνώρισε την ήττα (2-1) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε μέτρια έως κακά επίπεδα κινήθηκαν οι περισσότεροι εκ των παικτών του, με «φωτεινές» εξαιρέσεις τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ουάρντα και Κρμέντσικ. Με τον Μπάμπα να βοηθάει και εκείνος με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά, η κριτική των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ (με «άριστα» το δέκα):

Ζίβκο Ζίβκοβιτς (5): Στα δύο γκολ που δέχτηκε ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ δεν φέρει ευθύνη. Ωστόσο, δεν έκανε και το κάτι παραπάνω για την ομάδα του, εξαιρουμένης μίας παραλίγο... ασίστ στον Κρμέντσικ (στο γκολ στο 21' που ακυρώθηκε για οφσάιντ).

Ροντρίγκο (4): Κακή μέρα στη δουλειά για τον δεξιό οπισθοφύλακα του «δικεφάλου του Βορρά». Αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα στο μαρκάρισμα του Σίτο (μην έχοντας και την κατάλληλη βοήθεια βέβαια), ενώ και στο επιθετικό σκέλος θα μπορούσε να είχε βοηθήσει περισσότερο με τις σέντρες του.

Βαρέλα (5): Στάθηκε σε καλύτερο επίπεδο από το «ταίρι» του στα σπόπερ, Γιάννη Μιχαηλίδη, χωρίς όμως να κάνει και κάποια σπουδαία εμφάνιση. Ολοκλήρωσε το ματς με ένα κλέψιμο και μία επέμβαση.

Μιχαηλίδης (3): Πολύ κακή εμφάνιση από τον έτερο σέντερ μπακ των φιλοξενούμενων. Φέρει ευθύνη στο δεύτερο τέρμα της ομάδας του, ενώ υπέπεσε γενικά σε αρκετά (4) λάθη.

Βιεϊρίνια (6): Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως δεξιός μετά την είσοδο του Μπάμπα. Είχε μεν ανεβάσματα, αλλά χωρίς αυτά να μετουσιώνονται και σε ουσιαστική τροφοδότηση των συμπαικτών του.

Ελ Καντουρί (6): Βοήθησε σε ένα βαθμό στην κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς όμως να αποτελέσει και σημείο αναφοράς στον άξονα των Θεσσαλονικιών. Τον είχε περισσότερη ανάγκη η ομάδα του.

Τσιγγάρας (6): Είχε τρεξίματα και γενικά δείχνει να βρίσκει ρυθμό όσο περισσότερο αγωνίζεται. Σημείωσε τρία κλεψίματα και μία επέμβαση.

Λάμπρου (4): Άφαντος. Για την ακρίβεια προσπάθησε να φανεί, αλλά δεν μπορούσε. Ίσως οφείλεται και στη συνολική αξιοποίησή του από την ομάδα. Ωστόσο, αυτό που μένει στο τέλος είναι ότι ο νεαρός εξτρέμ δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε να αρχίσει ως βασικός. Γι’ αυτό και αντικαταστάθηκε στην αρχή του δεύτερου μέρους.

Ουάρντα (7): Από τους πιο δραστήριους παίκτες του ΠΑΟΚ (μαζί με τον Κρμέντσικ), ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δημιουργούσε φάσεις, είχε τρεις τελικές αλλά και δοκάρι στο 35'.

Μουργκ (5):
Ο έτερος πλάγιος χαφ των φιλοξενούμενων ήταν λιγάκι πιο κινητικός σε σχέση με τον Λάμπρου, αλλά και πάλι χωρίς να βοηθήσει. Εξάλλου πρέπει να επισημανθεί ότι από την πλευρά του ο Σίτο οργίασε.

Κρμέντσικ (7): Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ. Αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην επίθεση των «ασπρόμαυρων», ενώ ενήργησε... σεντερφορίσια στο γκολ που του ακυρώθηκε. Όμως, φαινόταν να μην υπάρχει καλή συνεργασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 90', προκειμένου να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Τζόλης (6): Αμέσως μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, έγινε ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων του ΠΑΟΚ. Όμως, υστέρησε στις τελικές επιλογές, προλαβαίνοντας να υποπέσει σε έξι λάθη.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς (8): Δεδομένου και του τέρματος που σημείωσε ήταν ο κορυφαίος παίκτης του «δικεφάλου του Βορρά». Αν και συνολικά η παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή δίνοντας αρκετή ενέργεια στους φιλοξενούμενους.

Καγκάβα (6): Θα μπορούσε να είναι πιο επιδραστικός ο επιτελικός χαφ του ΠΑΟΚ.

Μπάμπα (7): Τον «αισθάνθηκε» η αντίπαλη άμυνα. Πατούσε αρκετά περιοχή από τη στιγμή που μπήκε στο ματς, ενώ ήταν μέσα σε αρκετές προσπάθειες του ΠΑΟΚ.

Ζβιντέρσκι (-): Αγωνίστηκε λίγο, προκειμένου να κριθεί.

Αστέρας Τρίπολης: Εξαιρετική εμφάνιση για αρκετούς παίκτες του Αστέρα τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και ως σύνολο. Βέβαια, δεν μπορούμε να μην σταθούμε κυρίως στον Σίτο, ο οποίος έκανε άνω-κάτω τη δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ, ενώ ήταν και εκείνος που πέτυχε το πρώτο τέρμα για την ομάδα του.

Διαβάστε ακόμα:


Έβαλε φωτιά στη βαθμολογία ο Αστέρας - «Σκοτωμός» για τη 2η θέση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x