Stoiximan Super League

Άλλος ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο ελλιπής ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται το απόγευμα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Οι σκέψεις του Πάμπλο Γκαρσία.

Νέα δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την (17:15, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς, μετά το 1-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά με κάποιες σημαντικές απουσίες στη σύνθεσή τους.

Συγκεκριμένα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει τον… σκόρερ εσχάτως Ίνγκασον, τον πολύτιμο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον πάντα δραστήριο Ελ Καντουρί.

Κάπως έτσι ο Ουρουγουανός θα δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες να αποδείξουν πως αξίζουν θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ένα πρόβλημα είναι η παραχώρηση του Γιαννούλη στη Νόριτς και ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί μετά από οκτώ ματς ξανά ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ντόουγκλας και Σβαμπ, με τους Ουάρντα και Τζόλη στα πλάγια. Ο Μουργκ θα έχει δημιουργικό ρόλο και ο Κρμέντσικ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Λάμπρου, Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι και Κούτσιας.

Θυμίζουμε ότι τιμωρημένοι είναι οι: Ίνγκασον, Α. Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί. Τραυματίας ο Μιχάι, ενώ πάλι απουσιάζει ο Εσίτι που φαίνεται πως βρίσκεται… κυριολεκτικά στην πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ: Προπόνηση στη χιονισμένη Τούμπα (vid)
ΠΑΟΚ: Στο στόχαστρο ο Ματέους Ρέις, που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό
Σνάουτσνερ: «Απώλεια ο Γιαννούλης. Θα δούμε για το ποιος θα καλύψει το κενό του»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x