Stoiximan Super League

Αρχή με δύσκολα για Γκαρσία

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά στην περίπτωση του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία αυτή εξαρτάται από τα τρία σερί ματς μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος.

Τρία σερί παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να κάνει ντεμπούτο αύριο στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα έχει νέο προπονητή και εκείνος στον πάγκο και θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Επόμενη υποχρέωση για τον «Δικέφαλο του Βορρά» η εντός έδρας αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ένα ματς καθοριστικό για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ύστερα και από την ισοπαλία με την Γρανάδα στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» την Πέμπτη.

Και πριν από τη νέα διακοπή των συλλογικών υποχρεώσεων, οι «ασπρόμαυροι» θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Στη συνέχεια, ο Γκαρσία θα έχει δύο εβδομάδες για να δουλέψει με όσους μπαίνουν στη Μεσήμβρια και να μπορέσει να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες που δεν τον γνωρίζουν.

Χθες έγινε η πρώτη προπόνηση, με όσους δεν αγωνίστηκαν στην Ισπανία, και σήμερα θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει για πρώτη φορά με όλη την ομάδα.

Εκτός όμως θα είναι ο Μιχάι, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x