Ιταλία

Πάολο Μαλντίνι: «Ο Λεάο θέλει να μείνει»

Σε συνέντευξή του στη Gazzetta dello Sport, ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση ανανέωσης του Ράφαελ Λεάο.

Το φλέγον ζήτημα αυτή τη στιγμή στη Μίλαν είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ράφα Λεάο, με τον Πάολο Μαλντίνι να επισημαίνει πως και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μείνει.

Το τρέχον συμβόλαιο του Πορτογάλου εξτρέμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και Μίλαν και Ζόρζε Μέντες, ο μάνατζερ του Λεάο, έχουν καθίσει στο τραπέζι ώστε να φτάσουν σε μια συμφωνία για την ανανέωσή του. Το αγκάθι στην όλη ιστορία είναι ένα ποσό το οποίο χρωστά ο παίκτης στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας που ανέρχεται στα 16 εκατ. ευρώ και θα ήθελε ο 23χρονος, κάπως να συμπεριληφθεί στο deal της ανανέωσης.

Η Μίλαν από πλευράς της είναι ξεκάθαρη πως δεν έχει καμία ανάμειξη με τη συγκεκριμένη οφειλή, ενώ δύναται να προσφέρει συμβόλαιο αξίας 6,5 εκατ. το χρόνο στον ποδοσφαιριστή της.

Συγκεκριμένα ο Μαλντίνι ανέφερε: «Ο Ράφα καταλαβαίνει και το λέει ο ίδιος πως η πορεία του περνά από τη Μίλαν. Θα υπάρξει μια διαπραγμάτευση και ξέρουμε πως οι δυνατοί παίκτες πρέπει να πληρώνονται ανάλογα με την αξία τους».

Θέλοντας να αφήσει και αιχμές για το μέλλον δήλωσε: «Στο μέλλον αν η ομάδα ανέβει επίπεδο θα προσαρμοστούν και τα ποσά, ενώ όλοι είναι προς πώληση για το κατάλληλο ποσό, σε όλες τις ομάδες του κόσμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x