Ελλάδα

Παπαδόπουλος: «Κομβική νίκη κόντρα σε μια μαζική άμυνα»

Στον τρόπο που νίκησε η Εθνική Ελπίδων τη μαζική άμυνα της Ανδόρας στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Euro 2025.

O Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως η Εθνική Ελπίδων έβγαλε πάθος κι ένταση κόντρα στην Ανδόρα, πιστεύει πως θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ, διαπίστωσε πίστη κι υπομονή στο πλάνο του, θεωρεί πως πήραν ψυχολογία για τα επόμενα ματς και πως πλέον έχουν γίνει ομάδα και βελτιώνονται συνεχώς.

Αναλυτικά:«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη του ομίλου, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε μαζική άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Είμαι ικανοποιημένος από τα στοιχεία που βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά το πάθος, τη διάθεση και τη νοοτροπία νικητή που έδειξαν όλα τα παιδιά σήμερα.

Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Το πιο σημαντικό στοιχείο που είδα σήμερα είναι η υπομονή και η πίστη στο αγωνιστικό πλάνο που είχαν τα παιδιά απέναντι σε μια ομάδα που αμυνόταν για 90’. Έτσι ήρθε και το γκολ που μας χάρισε τη νίκη κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η σημερινή επικράτηση ήταν σημαντική και για να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία ενόψει των μεγάλων αγώνων του Οκτωβρίου με Κροατία και Πορτογαλία. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και είναι σίγουρο ότι, αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, θα έρθει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x