Ελλάδα

Παπαδόπουλος: «Στόχος η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Ελπίδων»

Ο προπονητής των Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε πως στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21.

Για τους στόχους της Εθνικής Ελπίδων μίλησε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος. Προτεραιότητα της ομάδας, αποτελεί, όπως δήλωσε, η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21.

Μιλώντας για τη φιλική αναμέτρηση της Εθνικής κόντρα στην Ουγγαρία (24/3, 17:00, Ριζούπολη), αλλά και για αυτή κόντρα στη Λιθουανία (28/3, 17:00, Λεωφόρος), είπε:

«Μετά την φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία, επιστρέφουμε στους αγώνες με την Εθνική Ελπίδων. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές καλά στην υγεία τους και να είναι ετοιμοπόλεμοι, ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη απέναντι στην Λευκορωσία την προσπάθεια μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 2025. Η πρεμιέρα είναι πάντα σημαντική σε όλες τις διοργανώσεις, πόσο μάλλον τώρα, όπου βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο με ομάδες όπως η Πορτογαλία και η Κροατία. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε όλες τις αναμετρήσεις».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Στόχος της ομάδας αποτελεί η πρόκριση από τον όμιλο, κάτι το οποίο επιθυμούν όλοι στην αποστολή, και θα παλέψουμε όλοι μαζί για την επίτευξή του. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα δώσουμε φιλική αναμέτρηση με την Ουγγαρία, η οποία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και διαθέτει αρκετούς παίκτες με ταλέντο στο δυναμικό της. Το πιο ουσιώδες για εμάς είναι ότι μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις μας δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε στους ποδοσφαιριστές αυτά που θέλουμε να βγουν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα. Θα κάνουμε τις δοκιμές μας σε αυτήν την αναμέτρηση με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να χτίσουμε σιγά σιγά την νοοτροπία νικητή που θέλουμε να διαθέτει η ομάδα ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος».

Από πλευράς παικτών, ο Χρήστος Τζόλης δήλωσε: «Προετοιμαζόμαστε για τις δύο αναμετρήσεις με την Ουγγαρία και την Λευκορωσία. Έχουμε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας με την ομάδα της Ουγγαρίας ενόψει της πρεμιέρας μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Λευκορωσία. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη διαδρομή μας στην προκριματική φάση και πάνω σε αυτό τον στόχο δουλεύουμε σε όλες τις προπονήσεις. Το γεγονός ότι φοράμε το εθνόσημο αποτελεί ύψιστη τιμή για όλους μας και είμαι σίγουρος ότι όλοι στην αποστολή θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Κώστας Τζολάκης υπογράμμισε: «Είμαστε χαρούμενοι για την συγκέντρωσά μας και την προετοιμασία μας. Είναι μια καινούρια αρχή για την ομάδα, με ένα κράμα παλιών και νέων παικτών. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις και τη φιλική αναμέτρηση με την Ουγγαρία να βρούμε την ομοιογένειά μας, αλλά και αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της πρεμιέρας μας με την Λευκορωσία. Προσωπικά, νιώθω μεγάλη τιμή κάθε φορά που με καλεί ο προπονητής και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Φώτης Κίτσος από την πλευρά του σημείωσε: «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό κατά την προετοιμασία μας. Στόχο μας αποτελεί η νίκη στην πρεμιέρα με την Λευκορωσία. Η κλήση στην Εθνική Ομάδα αποτελεί τεράστια τιμή για όλους τους ποδοσφαιριστές όπως και για μένα. Είμαστε όλοι τυχεροί που εκπροσωπούμε την χώρα μας στους αγώνες με την Εθνική Ελπίδων. Δουλεύουμε όλοι μας εξαιρετικά στις προπονήσεις και με την καθοδήγηση του προπονητή μας θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x