Κύπρος

Πέρασε από το Παραλίμνι η ΑΕ Λεμεσού, στο παιχνίδι για τετράδα ο Απόλλων

Η ΑΕ Λεμεσού νίκησε 1-0 το Παραλίμνι, με τον Μιραλάς να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε, επίσης, 1-0 της Δόξας με αυτογκόλ του Αντενόν.

Η ΑΕ Λεμεσού βγήκε νικήτρια από την αναμέτρηση κόντρα στο Παραλίμνι και έφυγε από το «Τάσος Μάρκου» με το τρίποντο. Βρίσκονται στην 9η θέση στην κατάταξη του κυπριακού πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας με την Ανόρθωση, ενώ οι «βυσσινί» παραμένουν στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χλιαρά, με τον ρυθμό να είναι χαμηλός και το Παραλίμνι να προσπαθεί να βγει στις κόντρες. Η πρώτη φάση στον αγώνα ήρθε στο 11' από την ΑΕΛ με τον Μιλιντσεάνου, ο οποίος σούταρε από κοντά. Οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν περισσότερες ευκαιρίες, κυρίως από στημένες φάσεις. Τελικά, η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις τους πρώτου ημιχρόνου. Ο Κοτσώνης ανέτρεψε τον Κάσας μέσα στη μικρή περιοχή, παραχωρώντας πέναλτι. Ο Μιραλάς ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς. Ο εξαιρετικός Κόστιτς μπλόκαρε συνεχώς τα σουτ της ΑΕΛ, με τον Μιραλάς να είναι η μεγαλύτερη απειλή για την άμυνα των γηπεδούχων. Ο Σλοβένος κίπερ κρατούσε την ομάδα του, έτσι ώστε οι συμπαίκτες του να καταφέρουν να ισοφαρίσουν, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση.

Στο πρώτο παιχνίδι στο νέο του γήπεδο, ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε 1-0 της Δόξας. Οι «γαλάζιοι», με αυτήν την νίκη έμειναν στην 5η θέση της κατάταξης, ενώ η Δόξα είναι στην 11η με 11 βαθμούς.

Ο Απόλλων Λεμεσού ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας την κατοχή, αλλά χωρίς να μπορεί να εισβάλει στην περιοχή της Δόξας. Στο 29ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Σόπτζικ, αλλά το γκολ μετά τον έλεγχο από το VAR ακυρώθηκε για οφσάιντ του Στυλιανού που έδωσε την ασίστ. Ο Αντενόν έκανε… δώρο στον Απόλλωνα, όταν ο Χαμάς έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έστειλε άθελά του την μπάλα στο τέρμα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ντιγκινί έβαλε γκολ, το οποίο, όμως, ακυρώθηκε για οφσάιντ καθώς ήταν εκτεθειμένος. Στο 59΄η Δόξα είχε ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά ο Μπένι αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x