Κύπρος

Ο Εθνικός Αχνας στέλνει το Παραλίμνι στη δεύτερη κατηγορία

Παραλίμνι και Εθνικός Άχνας έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που όπως όλα δείχνουν θα είναι καταδικαστικό για τους γηπεδούχους.

Βαλίτσες για τη δεύτερη κατηγορία θα πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζει το Παραλίμνι μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας (1-1) για την εντέκατη αγωνιστική των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 72ο λεπτό με τον Μαρκόφσκι, ωστόσο δεν άντεξαν την πίεση των φιλοξενούμενων δεχόμενοι την ισοφάριση στο 81'. Αποτέλεσμα που τους κράτησε στην προτελευταία θέση των πλέι άουτ και στο -8 από τη σωτηρία, με τρεις αγωνιστικές ακόμα να απομένουν. Από την άλλη, ο Εθνικός διατηρήθηκε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Πάφος συνέχισε τις εξαιρετικές της εμφανίσεις, φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (1-2). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25' με τον Ντανίλο, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά το χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη ανέβασε στροφές και έφτασε στην ανατροπή χάρη στα τέρματα των Βα και Μπεριγκό στο 47ο και 78ο λεπτό αντίστοιχα. Αποτέλεσμα που βύθισε και άλλο τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς παρέμεινε στο -3 από τη σωτηρία (ένα ματς περισσότερο), τρεις αγωνιστικές ακόμα για την ολοκλήρωση των πλέι άουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x