Ελλάδα

Παράταση στην κάθαρση της ΕΠΟ

Διάσταση απόψεων φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα σε ομοσπονδία και Υπουργείο για το πότε θα γίνει η εναρμόνιση του κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Προς τέλη Μαΐου η κάθαρση.

Από τις 15 Απριλίου έχει υπογραφεί από τον Σταύρο Κοντονή η απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου, με την προϋπόθεση να εναρμονιστεί ο κώδικας δεοντολογίας της ΕΠΟ με τις επιταγές της FIFA για να γίνει ένα πρώτο βήμα για την κάθαρση.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει το παραμικρό. Από πλευράς ομοσπονδίας λένε πως αναμένουν στο τέλος Μαΐου τους κ.κ. Κουτσοκούμνη και Ρηγόπουλο και πως μέχρι τότε δεν πρόκειται να αρχίσουν οι διαδικασίες τροποποίησης του καταστατικού.

Από το υπουργείο, ωστόσο, λέγεται πως οι εκπρόσωποι FIFA και UEFA θα έρθουν νωρίτερα στην Αθήνα, πριν τις 20 Μαΐου, και πως μέσα στο τρίτο δεκαήμερο Μαΐου θα έχουν εγκριθεί οι απαραίτητες τροποποιήσεις για να κριθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας αν οι ποινικά διωκόμενοι (Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Παπανικολάου, Υφαντής, Γιάχος, Σπάθας, Δημητρόπουλος) θα απομακρυνθούν από το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x