Γαλλία

Αναβάλλει το δείπνο για το πρωτάθλημα της Παρί λόγω των εξελίξεων με τον Ρίκο ο Κελαϊφί

Την απόφαση να μην παραθέσει το καθιερωμένο δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Παρί, ως ένδειξης συμπαράστασης στον Σέρχιο Ρίκο, έλαβε ο Νασέρ Ελ-Κελαϊφί.

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Ελ-Κελαϊφί.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, το θλιβερό συμβάν με την πτώση του Σέρχιο Ρίκο από το άλογο που οδήγησε τον Ισπανό στην εντατική με εγκεφαλική αιμορραγία, στέκεται αιτία ώστε να αναβληθεί το καθιερωμένο δείπνο που παραθέτει κάθε χρόνο η διοίκηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Τρίτης (30/5) ωστόσο ενδέχεται να μεταφερθεί αν η κατάσταση της υγείας του Ρίκο βελτιωθεί και αποφευχθεί ο κίνδυνος για τη ζωή του.

Με δήλωση του ο Νασέρ Ελ-Κελαϊφί ανέφερε:

«Η τρέχουσα κατάσταση απαιτεί την πλήρη προσοχή μας και μας αναγκάζει να εγκαταλείψουμε το παραδοσιακό μας γκαλά. Η μεγάλη οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν είναι βαθιά επηρεασμένη από την τραγωδία που έπληξε τον Σέρχιο Ρίκο και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Εκ μέρους όλων των ομάδων του συλλόγου, θέλω να τους διαβεβαιώσω για την αμέριστη υποστήριξή μας και τη μεγαλύτερη συμπάθειά μου σε αυτή τη δοκιμασία.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x